Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
hmzsnmz demiş ki:
AirXonix Reg code pls... :(
Bunlardan biri olabilir mi :?:
Name: Clansman [DSG/CiA] S/N: k05BfB222222KwwNf or Name: RU-Board S/N: OxM*-8LXX-XXXX-hPqKv or Name: Evgeny S/N: YueVyR334455PG7DT or Name: Nick Valge S/N: C5bW-KZXX-XXXX-Ov8P0 or Name: Stanislav S/N: 753P-bQXX-XX7x-7UUcU

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bende isteyeyim bi yama
Bulabilir misiniz bilmiyorum Cs c1.6 da Assault haritasında garaj bir de polislerin çıktığı bi kule var ya benim istediğim yamada bunlara bir kaç kat daha ekleniyo internet cafede görmüştüm sanırım assault 1472 mi neydi bilmiyorum bulursanız güzel olur :D Taz'ım sana güveniyorum :lol:

StrongBreak demiş ki:
Bende isteyeyim bi yama
Bulabilir misiniz bilmiyorum Cs c1.6 da Assault haritasında garaj bir de polislerin çıktığı bi kule var ya benim istediğim yamada bunlara bir kaç kat daha ekleniyo internet cafede görmüştüm sanırım assault 1472 mi neydi bilmiyorum bulursanız güzel olur :D Taz'ım sana güveniyorum :lol:
http://www.yamaarsivi.com/yama_indir/20 ... aketi.html
bunun içindekileri bi indir belki bulursun bulmazsanda haritan olmuş olur:D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
MasterOfDevil demiş ki:
StrongBreak demiş ki:
Bende isteyeyim bi yama
http://www.yamaarsivi.com/yama_indir/20 ... aketi.html
bunun içindekileri bi indir belki bulursun bulmazsanda haritan olmuş olur:D
Çok Sağol :D

Yukarı Alt