Melkor demiş ki:- Resim Silinmiş.
Keşke bunu en başta deseydinde sussaydı herkesMelkor demiş ki:O ilk resim annemin laptopunda çekmiştim low ayarlarda kaç ay oldu o bea
frityus demiş ki:Bu mesaj Melkor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Keşke bunu en başta deseydinde sussaydı herkesMelkor demiş ki:O ilk resim annemin laptopunda çekmiştim low ayarlarda kaç ay oldu o bea
Fişi çeksinler de ticket boşa gitmesin o zamanArw3N demiş ki:Oynamadığım için bişey diyemem ama bu paylaşımdan sonra baya araştırdım şuan oyunun crack ide yok. Uzun bi sürede çıkmaz diye düşünüyorum.Ama adamlar 12 sene uğraşmış.İlk resim herhalde baya bir low da .D ama baya beğenen var yorumlara bakılırsa hatta ne kadar doğru bilmem ama adam bu oyunu oynarekn 2 gün boyunca pc başından mı kalkmamışta ölmüş ben öle duydum :S doğrudur yalandır
2 gün pc başında kalkmamış ölmüş mü Teknik olarak mümkün değil tabi pc masası tuvalette değilseChouseTc demiş ki:Oynamadığım için bişey diyemem ama bu paylaşımdan sonra baya araştırdım şuan oyunun crack ide yok. Uzun bi sürede çıkmaz diye düşünüyorum.Ama adamlar 12 sene uğraşmış.İlk resim herhalde baya bir low da .D ama baya beğenen var yorumlara bakılırsa hatta ne kadar doğru bilmem ama adam bu oyunu oynarekn 2 gün boyunca pc başından mı kalkmamışta ölmüş ben öle duydum :S doğrudur yalandır
Teknik olarak nasıl mümkün değil açıkla bakalım?Melkor demiş ki:2 gün pc başında kalkmamış ölmüş mü Teknik olarak mümkün değil tabi pc masası tuvalette değilseChouseTc demiş ki:Oynamadığım için bişey diyemem ama bu paylaşımdan sonra baya araştırdım şuan oyunun crack ide yok. Uzun bi sürede çıkmaz diye düşünüyorum.Ama adamlar 12 sene uğraşmış.İlk resim herhalde baya bir low da .D ama baya beğenen var yorumlara bakılırsa hatta ne kadar doğru bilmem ama adam bu oyunu oynarekn 2 gün boyunca pc başından mı kalkmamışta ölmüş ben öle duydum :S doğrudur yalandır
-Diablo kaçak cdcilerden alınan bir tür pc oyunu olmadığı için cracklenemez ^^
Bunlar medyanın abartması bu kişi tuvaletini nerede yapıyor hadi onu geçtim aç ve susuz olacak ve pc başında oyun oynıyacak açlık içinde bunlara inanmak biraz komik olur.Bilgisayar başında günlerce aç ve susuz durup ölen kişiler var, bunun örnekleri var yani nasıl olamaıyormuş :)
Collapse demiş ki:Oyuna 24 saatten uzun süre bağlı kalanlara yarım saat dc versinler o zaman gidip bi ihtiyaçlarını karşılayıp gelsin
Afedersin ama hocam sen Polyannanın masalında yaşıyorsun heraldeMelkor demiş ki:Bunlar medyanın abartması bu kişi tuvaletini nerede yapıyor hadi onu geçtim aç ve susuz olacak ve pc başında oyun oynıyacak açlık içinde bunlara inanmak biraz komik olur.Bilgisayar başında günlerce aç ve susuz durup ölen kişiler var, bunun örnekleri var yani nasıl olamaıyormuş :)
Gazetede yazan her habere inanmış olsaydık suriye ile 2ay önce savaşa girmiştik üstüne birde dünyayı korkutmuştuk