4 tane gold botum vardı 76-78 lwl arası 9 gap dw cavede item toplayıp satıyorlar exlier toplayıp bankaya koyuyorlar sonra satıyorum onları charlar full sundu alan arkadasımız baya bi zengin oldu sanırım butun charları 1 kısı aldı herhalde ve gunde ne az 3b gelir elde ediyordum ™ full int nuklerdi sword kalkan wiz yapamdım malüm pt çıkıyo ölüyolarbatuhan 3X demiş ki:gold botlar hakkında bilg verebilrmsn neciler falan yanı hersey napıolar ne ediolar
Ohannes.duzceli81 demiş ki:4 tane gold botum vardı 76-78 lwl arası 9 gap dw cavede item toplayıp satıyorlar exlier toplayıp bankaya koyuyorlar sonra satıyorum onları charlar full sundu alan arkadasımız baya bi zengin oldu sanırım butun charları 1 kısı aldı herhalde ve gunde ne az 3b gelir elde ediyordum ™ full int nuklerdi sword kalkan wiz yapamdım malüm pt çıkıyo ölüyolar
teşekkür ederım =) kac lwl altına koyuyordun pt yi peki ??duzceli81 demiş ki:4 tane gold botum vardı 76-78 lwl arası 9 gap dw cavede item toplayıp satıyorlar exlier toplayıp bankaya koyuyorlar sonra satıyorum onları charlar full sundu alan arkadasımız baya bi zengin oldu sanırım butun charları 1 kısı aldı herhalde ve gunde ne az 3b gelir elde ediyordum ™ full int nuklerdi sword kalkan wiz yapamdım malüm pt çıkıyo ölüyolarbatuhan 3X demiş ki:gold botlar hakkında bilg verebilrmsn neciler falan yanı hersey napıolar ne ediolar
Rica ediyorum bana pm atabilir misinduzceli81 demiş ki:char almak isteyenler buraya msj atsınlar emailler bende verebilririm
en son odada 69-70 mobsalrda kasıyorlar mavi guzukse bile item dusuyordubatuhan 3X demiş ki:teşekkür ederım =) kac lwl altına koyuyordun pt yi peki ??duzceli81 demiş ki:4 tane gold botum vardı 76-78 lwl arası 9 gap dw cavede item toplayıp satıyorlar exlier toplayıp bankaya koyuyorlar sonra satıyorum onları charlar full sundu alan arkadasımız baya bi zengin oldu sanırım butun charları 1 kısı aldı herhalde ve gunde ne az 3b gelir elde ediyordum ™ full int nuklerdi sword kalkan wiz yapamdım malüm pt çıkıyo ölüyolarbatuhan 3X demiş ki:gold botlar hakkında bilg verebilrmsn neciler falan yanı hersey napıolar ne ediolar
teşekkür ederım =) kac lwl altına koyuyordun pt yi peki ??[/quote]duzceli81 demiş ki:4 tane gold botum vardı 76-78 lwl arası 9 gap dw cavede item toplayıp satıyorlar exlier toplayıp bankaya koyuyorlar sonra satıyorum onları charlar full sundu alan arkadasımız baya bi zengin oldu sanırım butun charları 1 kısı aldı herhalde ve gunde ne az 3b gelir elde ediyordum ™ full int nuklerdi sword kalkan wiz yapamdım malüm pt çıkıyo ölüyolar
geliyorBejiktajjj demiş ki:Rica ediyorum bana pm atabilir misinduzceli81 demiş ki:char almak isteyenler buraya msj atsınlar emailler bende verebilririm
İşten geliyorum akşam kasamıyorum da bir karakter de bana verirsen çok makbule geçecektir :)
Ben bekliyorum çok teşekkür ediyorumduzceli81 demiş ki:geliyorBejiktajjj demiş ki:Rica ediyorum bana pm atabilir misinduzceli81 demiş ki:char almak isteyenler buraya msj atsınlar emailler bende verebilririm
İşten geliyorum akşam kasamıyorum da bir karakter de bana verirsen çok makbule geçecektir :)
bardı verip ona alaydım iyiydi var mı öyle bi şansımduzceli81 demiş ki:bardlar bitti elimde 2 tane 76-78 arası nuker char var 1.3 sp falan var 9 gap uslerı full sun gold bot yanı isteyen pm char almaayn pm atsın ™
Maddy demiş ki:bardı verip ona alaydım iyiydi var mı öyle bi şansımduzceli81 demiş ki:bardlar bitti elimde 2 tane 76-78 arası nuker char var 1.3 sp falan var 9 gap uslerı full sun gold bot yanı isteyen pm char almaayn pm atsın ™