Malesef, orası bizim güvenilir bir kalemiz olacağı için 8 ay bile az...bartusan2 demiş ki:Sizden İsteğim.. Lütfen Katılımlar. Azalsın. yani
Mesela.. Üyelik Yaşı 2 aylık olsun..
mesaj sayısı 500 olan gelsin.. ve En çok konuda duran Özell olsun..
programlayan biziz deneyenler ne otlanıyor yav xDextraloob demiş ki:Programmer
aynenWax Whine demiş ki:Yönetimdekiler özel üye olabiliyor mu
Hıhdrotalion demiş ki:ııı d.modlar görmese ^^
mod ve üstü derim ben.
Yok canım sabretcez elbet bizde addIcFb Oluruzdrotalion demiş ki:kusura bakma addIc xD
aslında haklısın d.mod lar görmesin bencede lakin addicfb mod olacak friday kiss dance etkinliklerinde erkene mi alsak yoksa beklesin mi dicem beklesin canım ne olacak aralık sonunudrotalion demiş ki:ııı d.modlar görmese ^^
mod ve üstü derim ben.
Tamam abi siz uygununu bilirsiniz ne diyelimextraloob demiş ki:aslında haklısın d.mod lar görmesin bencede lakin addicfb mod olacak friday kiss dance etkinliklerinde erkene mi alsak yoksa beklesin mi dicem beklesin canım ne olacak aralık sonunudrotalion demiş ki:ııı d.modlar görmese ^^
mod ve üstü derim ben.
tüh yakın zamanda benide d.mod yapıcaktınız sanırım en çokta ısrocrack için sevinmiştim d.mod olunca bana o bölümün kapısı kapanacak sanırımextraloob demiş ki:aslında haklısın d.mod lar görmesin bencede lakin addicfb mod olacak friday kiss dance etkinliklerinde erkene mi alsak yoksa beklesin mi dicem beklesin canım ne olacak aralık sonunudrotalion demiş ki:ııı d.modlar görmese ^^
mod ve üstü derim ben.