leadri demiş ki:usta iyi guzel yazmısında ben simdi 8 ay onceden kayıt olmusum sırf ozel biri olmak icin 1500 msj ı olması lazım diyosun ben bunu bi gecede yaparım yapmasınada bunun ozelle ne alakası var anlamadım ozel dedigin adam ozel olucaksa msjla falan bunu seçmemeniz lazım bence =)
site benim mi güzelim evet ben keyf benim mi evet benim bırakta buna ben karar vereyim capişş canımcımleadri demiş ki:usta iyi guzel yazmısında ben simdi 8 ay onceden kayıt olmusum sırf ozel biri olmak icin 1500 msj ı olması lazım diyosun ben bunu bi gecede yaparım yapmasınada bunun ozelle ne alakası var anlamadım ozel dedigin adam ozel olucaksa msjla falan bunu seçmemeniz lazım bence =)
extraloob demiş ki:site benim mi güzelim evet ben keyf benim mi evet benim bırakta buna ben karar vereyim capişş canımcımleadri demiş ki:usta iyi guzel yazmısında ben simdi 8 ay onceden kayıt olmusum sırf ozel biri olmak icin 1500 msj ı olması lazım diyosun ben bunu bi gecede yaparım yapmasınada bunun ozelle ne alakası var anlamadım ozel dedigin adam ozel olucaksa msjla falan bunu seçmemeniz lazım bence =)
Hayır, olmaz. Bu crack türü şeylerin gizliliğini korumak amaçlı yapıldı.s4rs4k demiş ki:desene 1500 msj yazçaz xD ebey dir üyeyim diyer üyeliklerde war ama şu 1500 msj ı kaldırsak olmazmı ?
katılıyorum:)last_knight demiş ki:1500 e kasıcaz
xDlast_knight demiş ki:1500 e kasıcaz
Senin gibi bir profosyonel için değil tabiAmy Lee demiş ki:1500 e kasmak zor değilki
4 Bin Msjın Var Zaten Kasmısın Kasacagın KadarAmy Lee demiş ki:1500 e kasmak zor değilki
Quensis demiş ki:Senin gibi bir profosyonel için değil tabiAmy Lee demiş ki:1500 e kasmak zor değilki