alipaşa demiş ki:media pk2 link kırık:(
alipaşa demiş ki:media pk2 link kırık:(
Kullandıgınız için teşekkür ederim.Uniquelerin Boyutunu Küçülttüm.Bende Bir Sorun Olmuyordu Ama Yinede Küçülttüm.Tekrar Upload Ediyorum.Bu Arada Linkler Neden Kırıldı Anlamadım.Rapidshareye Upload Ediyorum 10Dkye Hazır..ironEyE demiş ki:Tombalacı yaptığım mediayı tüm guıld kullandık tüm guıld lorda ve isu ya gittik (nerdeyse tüm guıld) hepimiz isuyu ekranımızda gördüğümüz anda ???? hatası aldık uruda olmadı tek isu ve lordda oldu belki tg ve demondada olur.Bi çözüm üretirsen seviniriz
Link kırıldı baştan upluyor arkadasımız.SePPuKu demiş ki:Media pk bulamadım yardımcı olur musunz?
Teşekkür ederiz.Niyeyse lord ve isuda ???? hatası veriyodu kesecektik yazık oldu.tombalaci_46 demiş ki:Kullandıgınız için teşekkür ederim.Uniquelerin Boyutunu Küçülttüm.Bende Bir Sorun Olmuyordu Ama Yinede Küçülttüm.Tekrar Upload Ediyorum.Bu Arada Linkler Neden Kırıldı Anlamadım.Rapidshareye Upload Ediyorum 10Dkye Hazır..ironEyE demiş ki:Tombalacı yaptığım mediayı tüm guıld kullandık tüm guıld lorda ve isu ya gittik (nerdeyse tüm guıld) hepimiz isuyu ekranımızda gördüğümüz anda ???? hatası aldık uruda olmadı tek isu ve lordda oldu belki tg ve demondada olur.Bi çözüm üretirsen seviniriz
Hemmen indiriyorum...tombalaci_46 demiş ki:Upload Tamamlanmıştır.Dedigim Gibi Uniqueleri Küçülttüm.Bende Bir Sorun Cıkmamıştı.Birde Bunu Deneyin =)
http://uploaded.to/?id=424u48