walla indirdim bnm de en sevdiğim 10 dg bow we glavie çoq saol inş ??? hatası wermez biraz sonra denicem
bu skiller botta ingilizce değilmi yani botu ayarlarken ingilizce olarak ayarlayağa bileceğiz? böyle ise bügüne kadar başarılmamış birşeyi başaırırsıntombalaci_46 demiş ki:Skiller Full İngilizce Değil...Sadece Elektrik Buz Ateş Yani Force Bölümünden Bu 3ü Full İngilizce Nuker charlar İçin Full İngilizce Bow Glavie Blade Skillerini Henüz Çevirmedim...
Evet Aynen Öyle Dostum =) İşte Kanıtı.. Bowcu Char Dedigim Gibi Sadece Force Bölümündeki Skiller Çevrili...SirGLooMy demiş ki:bu skiller botta ingilizce değilmi yani botu ayarlarken ingilizce olarak ayarlayağa bileceğiz? böyle ise bügüne kadar başarılmamış birşeyi başaırırsıntombalaci_46 demiş ki:Skiller Full İngilizce Değil...Sadece Elektrik Buz Ateş Yani Force Bölümünden Bu 3ü Full İngilizce Nuker charlar İçin Full İngilizce Bow Glavie Blade Skillerini Henüz Çevirmedim...
BuyuR bot =)SirGLooMy demiş ki:botu paylaşmayı düşünüyormusun peki . Bazı arkadaşlardan aldığım duyumlara göre yarın paylaşmayı düşünüyormuşsun doğrumudur?