WeAre

Buralıyım
kardeşim senin paylaşımlarını uzun süredir takip ediyorum ve hepsi çok hoşuma gidiyor buda onlardan biri ve çok süper iş çıkarmışsın tebrik ederim seni.Aldığım duyumlara göre Botun skilleri Full ingilizce yapmışsın acaba bu doğru mu? cevabını bekliyorum

Skiller Full İngilizce Değil...Sadece Elektrik Buz Ateş Yani Force Bölümünden Bu 3ü Full İngilizce Nuker charlar İçin Full İngilizce Bow Glavie Blade Skillerini Henüz Çevirmedim...

WeAre

Buralıyım
tombalaci_46 demiş ki:
Skiller Full İngilizce Değil...Sadece Elektrik Buz Ateş Yani Force Bölümünden Bu 3ü Full İngilizce Nuker charlar İçin Full İngilizce Bow Glavie Blade Skillerini Henüz Çevirmedim...
bu skiller botta ingilizce değilmi yani botu ayarlarken ingilizce olarak ayarlayağa bileceğiz? böyle ise bügüne kadar başarılmamış birşeyi başaırırsın

SirGLooMy demiş ki:
tombalaci_46 demiş ki:
bu skiller botta ingilizce değilmi yani botu ayarlarken ingilizce olarak ayarlayağa bileceğiz? böyle ise bügüne kadar başarılmamış birşeyi başaırırsın
Evet Aynen Öyle Dostum =) İşte Kanıtı.. Bowcu Char Dedigim Gibi Sadece Force Bölümündeki Skiller Çevrili...

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

WeAre

Buralıyım
botu paylaşmayı düşünüyormusun peki . Bazı arkadaşlardan aldığım duyumlara göre yarın paylaşmayı düşünüyormuşsun doğrumudur?

Barzo

biraz fazla abartılı olmuş sanki? :roll: Ama yinede çok güzel

sendspace de bu hatayı alıorum

Sorry, the free service is at full capacity.
Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads.

Yukarı Alt