Selam günlük, bir gün gecikmeli yazıyorum. 12 senelik arkadaşımın doğum günü vardı bugün. Okula gitmediğimden haberim yoktu kutlama yapacağından. Davet edilmediğim için gitmedim ben de. Aslında çok üzüldüm, aramız o kadar iyiydi ama artık telefonum olmadığı için mi ulaşamadı bilmiyorum. Gerçi halbuki sabah da facebooktan cevap vermişti doğum günü tebriğime. Neyse geçeyim bu konuyu. Genel anlamda sıkıcı bir gündü, taa ki Hayko konserine kadar.
Konser harikaydı. Güvenlikten nasıl geçeceğimi karar kara düşünürken baktım ki hiç de zor değilmiş, vınladım hemen. Konseri 8 diye duyurmuşlardı ya da en azından ben öyle hatırlıyordum. Tınaztepe bize çok uzak düştüğünden 1 saatte anca varabildim oraya. Üzülüyordum buçukta yetişebildim, gitti yarım saat diye; meğerse 9'daymış konser, sevindim. Performansı müthişti yav, sahne ışıkları falan bombaydı. Bir de konsere en hakim yerdeydim DJ'in yanındaki polis demirlerinde oturuyordum. Anal felç geçircektim yaa gıçım çok ağrıdı
Dönüşte otobüs direk karşıyakaya geldi hiç durmadan, 1 saatlik yolu o sayede yarım saatte geldik.
Günüm böyle geçti işte, neyse günlük kapatıyorum seni cicim