otobüs vectör'mu yoksa çizim seninmi?tablet projesi yapacağım hadi hayırlısı bakalım ilk çizip sonra dökücem koda :/
Bana ait evet :) Cs ile yapmadımki adobe fireworks ile yaptım bunu ^^Tasarım dizaynı biraz alıntıdır şahsıma aittir. Photoshop sıkıntılı oldugu için PSD alamadık.
Sen dosyalarını millete mi paylaşıyorsun, napıyorsun?Bana ait evet :) Cs ile yapmadımki adobe fireworks ile yaptım bunu ^^
çok merhametliyim sorma ))) Yok yahu müşterimin tekine yapmıştım onunki bu kullanan kullansın..Sen dosyalarını millete mi paylaşıyorsun, napıyorsun?
İşte buna içilir K A L İ T E !
Güzel olmuş, sağda solda paylaşma telif yeriz :.d.D
İlerde 110 cap bir projem olursa adı Vernox olcak ^^ Şimdiden logomu revize ediyim burda.
Hahah yok yahu bişey olmaz afterla buna birazda spark eklicem biraz daha rütuş tamamdır o iş. )) Bunun styles ile roxye işte bannerdeki logosunu yaptım bayağı beğendi sahibi logoyu.Güzel olmuş, sağda solda paylaşma telif yeriz :.d.D
Motorsiklet modeli geldi aklıma Venox diye, okadar da karamsar değilim sadece RPG'ye uyan tasarımları yapmaya yoğunlaşıyorum.Hahah yok yahu bişey olmaz afterla buna birazda spark eklicem biraz daha rütuş tamamdır o iş. )) Bunun styles ile roxye işte bannerdeki logosunu yaptım bayağı beğendi sahibi logoyu.
Senin tarzın ortak iç karartan karanlık styles ^^ >>
Yok kardo benim açıcağım oyunun adında oyun birşey yok nette bunun anlamada yok vernax yada vernox yada vermia gibi bişey türetip kullanıcam. Google Vernox ss: Vertix online logo - Google'da Ara
Bizim zevkimizi beğenmezler ama oyuncak gibi isterler bu sektörde )))Motorsiklet modeli geldi aklıma Venox diye, okadar da karamsar değilim sadece RPG'ye uyan tasarımları yapmaya yoğunlaşıyorum.
Diğerleri bana oyuncak geliyor...
Ben daha kötüleriyle karşılaşıyorum, After effectten yapılma basit logolara Tanrıça diyen gördüm.Bizim zevkimizi beğenmezler ama oyuncak gibi isterler bu sektörde )))
Tanrıçaa
Benimle uğraşacağına, grafikerine söz geçir, söz.Tanrıçaa
Benimle uğraşacağına, grafikerine söz geçir, söz.
Sparkla o değilde banada yılın en üşütük veya çatlak rütbesini veremezmisiniz ^^ Ne işim var saat 6 olmuş hala uyumadım anlamıyom az sonra ünw sınavı için sınava gidicem bide.