Here we go Evil or Very Mad
Evet Maicim hazır sen yokken ikinci bombamıda patlatiyorum şimdi tanıtcagım anime ise senin düşündüğün ichigo %100
Ichigo 100% (TV)
Anime'nin Adı: Ichigo 100% (TV)
Diğer Adları: Strawberry 100%, いちご100%
Kategori: TV Serisi
Tür: Komedi, Ecchi, Drama, Okul
Gönderen: valkryei
Bölüm Sayısı: 12
Yayım Tarihi: 5/4/2005 ile 21/6/2005 arası
Firma/Stüdyo: Madhouse Studios
Türkiye'de: Yayımlanmadı (ne yayımlandıki
)
Yapımcılar/Sanatçılar:
Yönetmen: Osamu SEKITA
Senaryo: Tatsuhiko URAHATA
Müzik: Takayuki NEGISHI
Dizayn: Kiyotaka NAKAHARA, Naoko KODAMA
Orjinal Eser: Mizuki KAWASHITA
Tanıtım:
Hayat sürekli seçimlerden ve hayallerden ibarettir.
Film yönetmeni olmayı isteyen Manaka Junpei, okulun çatısında güzel bir kızla tanışır. Aslında tam bir tanışma denemez ya biz öyle diyelim. Kız, Manaka’nın üzerine düşer ve kaza eseri iç çamaşırı açığa çıkar. Utanan kız oradan hemen uzaklaşır, ancak geride not defterini unutur. Not defteri Manaka’yı, Toujou Aya’a götürür ve tanışırlar ancak Manaka’nın gördüğü kız “O” olamaz. Aslında kız Toujou’nun ta kendisidir.
Manaka, hayalini gerçekleştirebilmek için bütün gücü ile savaş verir. Aklında sürekli o gizemli kız vardır ve bir yandan da sürekli kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Bakalım iyi bir yönetmen olabilecek mi? Ve asıl önemlisi er veya geç kızın kim olduğunu öğrenebilecek mi?
Karakterler
Manaka Junpi
Evet hikayemizin baş kahramanı herkesiz izlerken ah keşke Manakanın yerinde ben olsaydım dedirten şahsiyet.
Ayanın yazdıgı hikayelerden hoşlanır ama o sıra karşısndankinin ve okuduklarının Ayaya ait oldugunu anlıyamaz.Anladıktan sonra Ayaya karşı hislerini fark eder ama olaylar çok deişik ilerlemektedir tercihi bakalım nolcak...
Kitaooji Satsuki
İlk dört bölümde kişiliğini tam olarak yansıtıyor atletik ve çok canlı bir karakteri var.Manakanın kendisini filme çekmesi yüzünden düşman gibi davranıp Manakanın kamerasını kırıyor fakat aynı okulda aynı sınıfta okumaya başlamalarıyla Satsuki Manakadan hoşlanmaya başlar....
Minamito Yui
Manakanın çocukluk arkadaşıdır.Geceleri sıcaklıktan dolayı nerdeyse elbisesiz yatma gibi kötü bir alışkanlığı vardır.Manakadan bir yaş küçük olup kısa mavi saçları cok tatlı bir yüzü vardır Manakaya olan sevgisi arkdaşçamı yoksa aşkmı tam olarak belli deildir.
Nishino Tsukasa
Okulunun en popüler kızıdır.Dewamli vişne desenli iç çamaşırı giymektedir buda Manakanın dikkatini ceken unsurlardan biridir.Manaka hakkında cesurca davrandıgı zamanlar ondan hoşlanmakta ama etrafa sapıkça bakışlar attığında nefret etmektedir.Kısacası Manakanın etrafındaki kızlardan bir başkasıdır...
Toujou Aya
Aya ilginç,gözlük takan,küçük hikayeler ve roman yazmayı seven bir karakter.Çok fazla arkadaşı yok hatta genelde hep yanlız.Manakanın çocukluk arkadaşı.Gözlüklerini çıkarıp lens takınca gerçek bir güzele dönüşür.(aynı zamanda benim favori karakterim
)
Not:Arkadaşlar Manaka ve etrafındaki seksi kızlarla tanışmalısınız....
(%90Kendi çevirimimdir hatalarım varsa affedin teşekkürler... )