sayın admin 1 levelden 80 levele çar kasıyormusunuz eyer kasıyorsanız fiyatı nekadar olur ve ödemeyinasıl yapabilirm cevaplarınızı bekliyorum

verdiğiniz bilgiye göre 44--85 level arası 350 tl. peki ödemeyi nasıl yapacağım . paranın tamamınımı vericem yoksa yarısını şimdi yarısını 85 level olunca mı cevaplarınızı bekliyorum

44 leveli 85 level ne kadar süre içinde yapacaksınız ve ne zaman teslim alabilirim
ayrıcak yatırdığım paranın size geçtiğinden nasıl emin olabilirim bilgilerdirirseniz çok sevinirim kolay gelsin

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ödemenizi bize yaptığınız zaman sizde dekont olacak ve ödememi yaptınız dediniz mi ben sizinle iletişime geçeceğim ve hemen hesaplarımızı kontrol edip ödemenizi göreceğiz.

350 TL ve 60 gün süre lakin daha erken biter teslim edilir.

extra polgara benım 45 lıramı aldı char yapcaktı camura yattı sımdı ayrıca extraloob hesabımıda banladı !! sebeb bb !!!

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
KeLaSh demiş ki:
extra polgara benım 45 lıramı aldı char yapcaktı camura yattı sımdı ayrıca extraloob hesabımıda banladı !! sebeb bb !!!

hangi polgara iletişime geçtiğin mail veya msn adresi nedir eminmisin bizim polgara olduğuna dolandırıcının teki olmasın sakın ?

extraloob demiş ki:
KeLaSh demiş ki:

hangi polgara iletişime geçtiğin mail veya msn adresi nedir eminmisin bizim polgara olduğuna dolandırıcının teki olmasın sakın ?
Hmm :detective:

Yukarı Alt