Ne ilginç yaw biz 1 m sp yi 175 tl den satıoz 1 ay prelı-presız char bota koyma 20 tl 0-90 lvl charı 190 tl den satıoz hedme ısınız bııtnce 90 lvl str ınt verılmemıs skıll verılmemıs oluodu kafanıza gore verın bu fıyatlara ıs yapsaydıq sımdıye akdar kesın koseyı donmustuq :D

ama zaten fıyat pahalılıgndan bu kadar az kısı yaptırmıs yoksa extraloboda baya kısı yaptırırdı

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
MiqcroXce demiş ki:
Ne ilginç yaw biz 1 m sp yi 175 tl den satıoz 1 ay prelı-presız char bota koyma 20 tl 0-90 lvl charı 190 tl den satıoz hedme ısınız bııtnce 90 lvl str ınt verılmemıs skıll verılmemıs oluodu kafanıza gore verın bu fıyatlara ıs yapsaydıq sımdıye akdar kesın koseyı donmustuq :D

ama zaten fıyat pahalılıgndan bu kadar az kısı yaptırmıs yoksa extraloboda baya kısı yaptırırdı

1) fiyatlar pahalı değil.
2) extraloob.com sektörün piyasasını belirler.
3) biz kaliteyi ucuza satmayız.
4) amaç para kazanmak değil temiz ve parası olana hizmet etmektir.
5) dileyen dilediği fiyata yapabilir.
6) biz siz bu fiyata neden yapıyorsunuz diyor muyuz.

neyse senin bunları algılaman için önce aile terbiyesi almış olman lazım ki bu 6 maddeyi iyice anlayabilesin temeli zayıf olunca bir insanın üzerine 10 katta çıksan senden birşey olmaz içi boş hediye paketi olur ancak.

Ps : bir kere Türkçe kullanım diye birşey yok sende uff gelmiş burada sana birşeyler öğretmeye çalışıyorum yazık bana yaaa awwww.

arkadaslar pekı bısı sorucam...
1den 70e kadar bı odeme yapıyoruz
bunun skıllerının hepsı max sekıldemı verıorsunuz yoksa sadece skılsız level mı kasılıor?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
by_nucker demiş ki:
bunelan bu praraya plvl diyil full farm car alırım

eee al kuzum o vakit dolandırıcının hırsızın birinden sen hiç 64 lvl char kastın mı bakayım ? kaç para maliteyi var kas öyle gel karşıma tospa.

badmad_0 demiş ki:
bu iş nasıl oluyor tam anlamadım mesela 30 YTL verdik chara 50k sp mi geliyor?

Hayır okan abi ler yan charlarıyla kasıyorlar :) 50 k sp yi mesela :D 100 lvl charlarla senin charı kasıyorlar anladınmı ? ^^

Yukarı Alt