oazis demiş ki:ingiLizce pratik yapmaya yaradığı söylenemez çünkü alt yazılı izlerken tüm sezonlardan öğrendiğim tek kelime warPrisonBreak demiş ki:Hee bide Avenger kardeşime birşey söLemek istiyorum..Türklerin çevirdiği PrisonBreak kesinlikle izLenecek gibi deiL..Anlicağın ceviremiyoLar..AltyazıLı izleyip ayrıca ingiLizce pratik yapmak daha zevkli ve güzEL ßnce...SayqıLar
get now = Hemen
Now = şimdi
Respect demiş ki:yeahh 2-3 hafta önce bitirdim süperdi herkese öneriyorum lostuda bitirdim ama şunu söyleyebilirim pb lostu 4 e katlar bu kadar olay ^^
T-Bag Rulzzz ^^
extraloob demiş ki:o dili öyle çevirecek adam dünyada varsa bende papi'yim ahahahaha
Prada demiş ki:Puhahaha bir rivayete göre T-bagi sezon 2 nin başında öldürmeye kalkmış senaristler, şirkete sayısız tehdit , kınama maili gelince öldürememişler ^^
2 side aynı gün knkIceQueen demiş ki:Prada demiş ki:Puhahaha bir rivayete göre T-bagi sezon 2 nin başında öldürmeye kalkmış senaristler, şirkete sayısız tehdit , kınama maili gelince öldürememişler ^^
bir şey sorucam haftada 2 bölüm yazılmış.biri salı diğeri hangi gün
haha süpermiş nerden buldun yaoazis demiş ki:Prison Break yıldızı Michael Scofield'ın Türkiye'de bir bayandan, erkek çocuğu olduğu ortaya çıktı
- Resim Silinmiş.
Zuhaahhaha harika birşeyoazis demiş ki:Prison Break yıldızı Michael Scofield'ın Türkiye'de bir bayandan, erkek çocuğu olduğu ortaya çıktı
- Resim Silinmiş.