yeahh 2-3 hafta önce bitirdim süperdi herkese öneriyorum lostuda bitirdim ama şunu söyleyebilirim pb lostu 4 e katlar bu kadar olay ^^

T-Bag Rulzzz ^^

Yarıyıl tatilinde bitirmiştim(yayınlandığı yere kadar , birkaç hafta önce tamamen bitirdim) , beğeniden çok tıpkı Lost olayında olduğu çevremdeki muhabbetlere Fransız kalmamak amacıyla izledim.Eklersen sevinirim.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
oazis demiş ki:
PrisonBreak demiş ki:
Hee bide Avenger kardeşime birşey söLemek istiyorum..Türklerin çevirdiği PrisonBreak kesinlikle izLenecek gibi deiL..Anlicağın ceviremiyoLar..AltyazıLı izleyip ayrıca ingiLizce pratik yapmak daha zevkli ve güzEL ßnce...SayqıLar :wink1:
ingiLizce pratik yapmaya yaradığı söylenemez çünkü alt yazılı izlerken tüm sezonlardan öğrendiğim tek kelime war

get now = Hemen
Now = şimdi

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

get in the car :P
kill him :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Respect demiş ki:
yeahh 2-3 hafta önce bitirdim süperdi herkese öneriyorum lostuda bitirdim ama şunu söyleyebilirim pb lostu 4 e katlar bu kadar olay ^^

T-Bag Rulzzz ^^

onun dil hareketini kuzenlere bir yapıyorum yarılıyoruz o nasıl bir harekettir yaa t-bag rulezzzzzzzzzzzzzzz :mrgreen: :twisted: :headbang: :beer: :santa:

Prada

Puhahaha bir rivayete göre T-bagi sezon 2 nin başında öldürmeye kalkmış senaristler, şirkete sayısız tehdit , kınama maili gelince öldürememişler ^^

Prada demiş ki:
Puhahaha bir rivayete göre T-bagi sezon 2 nin başında öldürmeye kalkmış senaristler, şirkete sayısız tehdit , kınama maili gelince öldürememişler ^^
:D

bir şey sorucam haftada 2 bölüm yazılmış.biri salı diğeri hangi gün :lol:

invaders

Bilgiliyim
IceQueen demiş ki:
Prada demiş ki:
:D

bir şey sorucam haftada 2 bölüm yazılmış.biri salı diğeri hangi gün :lol:
2 side aynı gün knk
Hala Tatildeyim ama Listeyi Şidmi Güncelliyorum

Prison Break yıldızı Michael Scofield'ın Türkiye'de bir bayandan, erkek çocuğu olduğu ortaya çıktı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

invaders

Bilgiliyim
oazis demiş ki:
Prison Break yıldızı Michael Scofield'ın Türkiye'de bir bayandan, erkek çocuğu olduğu ortaya çıktı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Resim Silinmiş.
haha süpermiş nerden buldun ya :lol: :lol: :lol:

oazis demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Zuhaahhaha harika birşey :twisted: :lol: :lol:

o birrrrrrrrr o birrr alexhander mahone mahoo

- Resim Silinmiş.

Yukarı Alt