Ecsro'da zaten virüs var fakat zararsız virüs bu yüzden oyunu kurarken virüs koruma programını kapathamza01 demiş ki:yaptım ama virüslü dior avast buldu nod32de buldu terbi durum yokdur inşallah?
htpp://'yi yazmayacaksın.cezakolix demiş ki:aga ben sharebase den 3 link indirdim. htpp://www.extraloob.com u şifreye yazıyorum yanlış parola diyor. acaba şifre mi yanlış bende bi sorun mu var?
sorunun hala devam ediyorsa oyunun simgesine sağ tıklayıp özellikler de.Yukarda uyumluluk var ona gel Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk moduna tick atıp ordaki yazıyı windows 2000 yapman yeterlidir.crazy123 demiş ki:abi indirdim çalışmadı lütfen yrdm et
Merak etme sen , çalışmıyor denildiği için tekrar indirip denedim ve çalıştığına dair resim koydum. Konudaki bir çok kişide çalıştığını yazmış , çalıştıramıyorsanız sorun sizde.differentone demiş ki:Dataup.de ve Megaupload.com daki TEK LINK dedikleriniz sorunlu.
2 kez yükledim ve 2 sindede CRC hatası verior Rar dan cıkmıyor.
O linkleri kaldırın bari baskaları madur kalmasın. Ve upload ettiğiniz dosyaların calısıor olduğunu kontrol edin...