Yaw ben tek link indirdim inen seyi masa üstüne attimn sora girince Cince bisiler cikio napicam bn?
ee tamam eyvallah yanlış indirmeden kaynaklanıyor demişsin, olayı açıklamışsın. Bunun bide çözümü vardır heralde..Kemalist demiş ki:Crc hatası yanlış indirmeden kaynaklanıyor...
Eksik olarak indirdiysen , dosya tam ve sorunsuz bir biçimde inmediyse crc hatası verir.L_e_g_e_n_D demiş ki:ee tamam eyvallah yanlış indirmeden kaynaklanıyor demişsin, olayı açıklamışsın. Bunun bide çözümü vardır heralde..Kemalist demiş ki:Crc hatası yanlış indirmeden kaynaklanıyor...
Herşeyden önce kaç türlü indirme şekli var ki yanlış olan şeklini indirelim? Sizin koyduğunuz linkleri kullanıyoruz. Sonuçta kotalıyız bana tekrar indirtmiceksin umarım bunu. Şimdi bana indirme / download olayının nasıl yanlış olabileceğini açıklar mısın? ve bunun bi çözümünü yazarsan sevinirim.
Eyvallah..
Ne demek tabiki indirtmeyeceğim , dosyayı yanlış indirenlere ben kendim cd yolluyorum lütfen ev adresinizi yollayın özelden yollayayım hemen cd'nizi .L_e_g_e_n_D demiş ki:Sonuçta kotalıyız bana tekrar indirtmiceksin umarım bunu.
İndirme yöneticisi kullanarak indirirsin , browserdan indirirsin . Premium üyelikle indirirsin , free üyelikle indirirsin.Düzgün kesinti yapmayacak bir adsl'le indirirsin.Buradaki binlerce kişinin indirdiği yolla indirir düzgünce açarsın.L_e_g_e_n_D demiş ki:Herşeyden önce kaç türlü indirme şekli var ki yanlış olan şeklini indirelim?
Launcheri Actıqında ???? Hatası alırsın İndirdiqin dosyalarda media.pk2 Yok Onu Ayriyetten İndiriceksn MHTC klasörünün icine atıcaksın :)ozanrms demiş ki:Arkadaşlar ben indirdim tek linkten ama launcher açılmadan önce ?????????? şöle soru işareti gelio sonra açılıyor ama start gelmiyor oyun kapalı olduğu içinmi böyle ???