Yaw biraz uğraşın hemen acc. istiyoruz diyosunuz insanlar vaktini senn acc. için harcamak zorunda dedğiler Araştır bak şu anda alım açık ve üyelik vermek isteyen birsürü gönüllü arkadaşımızın Topicleri var !...

Beyler bisi sorcam bu oyun indir oturumu acarken basta ????? isaretli bi menu gelio tamam diyorum oturum acılıo fakat start yok bu ne oluyo server kapalı oldugu icinmi yapıodur... ?

Extacy demiş ki:
en son çıkan media pk yı yükledinmi yoksa direk oyunu kurduktan sonramı laucherden girmeye calışıyorsun
Yuklemedim direk launcher a tıklıyorum tmm saol bi yukliyim onuda... :thumbsup:

Hocam indirdim simdi tıklıyorum beklio ve (this server undergoing inspection or updates...) benzeri bi yazı gelir ya update olurken normal sroda, iste ecsrodada bu yazı gelio onume ama siz burda server acik yazmıssınız anlamadım...?

Ya aynen arkadaşlar ben de şimdi indirdim yükledim (this server undegoing inspection or updates...) geliyor :S

DeadLy_KaTaNa kardes dikkat ettimde sende Nod32 virüs programını kullanıyorsun bende onu Ve benim Virüs programı MHTC de Trojan var diyor Sorun ondan olabilir mi acaba ???

Yukarı Alt