nerden duydunki bence öle şey olmaz kaynak varsa yolla inceliyelimnane77 demiş ki:Beyler Yeni Bir Şey duydum 90lik Silklerin son ayarLanmalari Yapılıyormuş en Geç 24 Saate Açilcakmiş
lan olm ortaya boı laf atıyosun o zmn kaynak gostereceksın msn yı vermıyosan kı herkez bılıyo msn de sana yazıgı mesajları gosternane77 demiş ki:kaynak istiyorsan gm msn alman lazim
bir kaynak istiyorsun diye gm msn veremem
l0l Orada noel kutladıkları için uğraşmadıkları için 24 saat ertelediler o kadar.Ayrıca 90 skilleri european falan 2-3 günlük kapanma sonucu gelmez diye düşünüyorum.karalanet1369 demiş ki:arkadaşlar yapılan bakım yenilik için yapılıyor adamların oyun hakkında fazla tecrübesi olmamasından kaynaklanıyor bu süre sorunu
Hi @ all....,DroungJell demiş ki:l0l Orada noel kutladıkları için uğraşmadıkları için 24 saat ertelediler o kadar.Ayrıca 90 skilleri european falan 2-3 günlük kapanma sonucu gelmez diye düşünüyorum.karalanet1369 demiş ki:arkadaşlar yapılan bakım yenilik için yapılıyor adamların oyun hakkında fazla tecrübesi olmamasından kaynaklanıyor bu süre sorunu