Korkutma.PhaetoN demiş ki:evet bi sorun oldu belkide botları banlama işine başladmışlardır
Gerçi nadir bot kullanıyorum, GM'e de kapak attım gitti. (: Bir şeycik olmaz. (:
Korkutma.PhaetoN demiş ki:evet bi sorun oldu belkide botları banlama işine başladmışlardır
Evet seninkisi yatmıştı zaten.PhaetoN demiş ki:start a basıyorum ???? hatası veriyor bi daha deniyorum bu seferde offline Charda kesin yattı işin yoksa dön geri kasma yerine
Böyle lag anlarında yattınmı bazen itemlerin düşebiliyor inşallah bişey düşmemiştir xDMeddah demiş ki:Evet seninkisi yatmıştı zaten.PhaetoN demiş ki:start a basıyorum ???? hatası veriyor bi daha deniyorum bu seferde offline Charda kesin yattı işin yoksa dön geri kasma yerine
Yeni düşen SoX iteminin düştüğünü düşünsenePhaetoN demiş ki:Böyle lag anlarında yattınmı bazen itemlerin düşebiliyor inşallah bişey düşmemiştir xDMeddah demiş ki:Evet seninkisi yatmıştı zaten.
yok o imkansız maymuna koyuyorum onuWax Whine demiş ki:Yeni düşen SoX iteminin düştüğünü düşünsenePhaetoN demiş ki:Böyle lag anlarında yattınmı bazen itemlerin düşebiliyor inşallah bişey düşmemiştir xDMeddah demiş ki:Evet seninkisi yatmıştı zaten.
Ahaahahahha bir de senden hep düşüyor GW'da falan.. Umarım bir şey olmaz sos blade'ine.PhaetoN demiş ki:Böyle lag anlarında yattınmı bazen itemlerin düşebiliyor inşallah bişey düşmemiştir xDMeddah demiş ki:Evet seninkisi yatmıştı zaten.PhaetoN demiş ki:start a basıyorum ???? hatası veriyor bi daha deniyorum bu seferde offline Charda kesin yattı işin yoksa dön geri kasma yerine