Gm ECSROda noticeeden acıklamış Fembria acılması birazcık daha sürecek
recep ivedik filminde bi sahne vardı : konusmamız müşteri memnuniyeti için kayıt ediliyomu diye sorup evet cevabını aldıgında topunuzun allah belasını versin die bişiler söyluodu bende fembria için aynı noktaya geldim ne kadar gm varsaMuSTaFa46 demiş ki:ECSRO [GM]Pixeler
Merhabalar,
Bizlerde sizler gibi Fembria nın açılmasını beklemekteyiz. ECSRO takımı ile yapmış olduğumuz görüşme sonucunda Fembria'nın tekrar açılacağını ancak serverın yenilenmesi gerektiğini belirttiler. Serverın yenilenmesinden sonra, güvenlik için yapılacak testlerin takibinde herhangi bir sorun yaşanmazsa açacaklarını ancak kesin olarak bir tarih veremeyeceklerini açıkladılar.
Bu sebepten dolayı bizlerde sizlere tahmini olarak bile herhangi bir süre veremiyoruz. Bizlerin sadece satış ve satış amaçlı destek için burada olduğumuzu hatırlatırız.
En kısa süre içerisinde ECSRO Fembria serverının açılması dileğiyle...
evet dogruxKuLex demiş ki:Acıldıda ne oldu şimdi ben pek anlayamadım biri yazmıs Exp oranları arttı falan 1 manyak ta 3 lwl ?
ok o zmm fembria ayfayı yedü artık 7/24 Crow olurMuSTaFa46 demiş ki:evet dogruxKuLex demiş ki:Acıldıda ne oldu şimdi ben pek anlayamadım biri yazmıs Exp oranları arttı falan 1 manyak ta 3 lwl ?
Ama 1 hafta öyle SanmamxKuLex demiş ki:ok o zmm fembria ayfayı yedü artık 7/24 Crow olurMuSTaFa46 demiş ki:evet dogruxKuLex demiş ki:Acıldıda ne oldu şimdi ben pek anlayamadım biri yazmıs Exp oranları arttı falan 1 manyak ta 3 lwl ?