1 haftadır oyuna girmiyorum..şimdi fembria'yı offline gosteriyor.Son gunlerde media veya particles falan değişti mi?
edit: media'yı tekrar indirdim sorun kalmadı. :wink1:

selamlar. uzun süredir sro oynamadım da birden canım çekti. orjinal server'da oynamaya zamanım yok,bota para falan vermek de istemiyorum şu an için bir arkadaşım ecsro'da oyna dedi ama o da pek bir şey bilmiyor.

birkaç sorum var,umarım yanıtlarsınız:

-server durumu nasıl? genelde geceleri boş vaktim oluyor, rahat oynayabilir miyim sizce?
-bir süre sonra wow'a başlamayı düşünüyorum. örneğin iki ay burda oynayıp sonra o karakteri satmaya çalışsam para eder mi?
-bir de ecsro'nun sitesini yeni buldum da, fembria mı ecsro mu daha kalabalık ?

Lews Therin demiş ki:
selamlar. uzun süredir sro oynamadım da birden canım çekti. orjinal server'da oynamaya zamanım yok,bota para falan vermek de istemiyorum şu an için bir arkadaşım ecsro'da oyna dedi ama o da pek bir şey bilmiyor.

birkaç sorum var,umarım yanıtlarsınız:

-server durumu nasıl? genelde geceleri boş vaktim oluyor, rahat oynayabilir miyim sizce?
-bir süre sonra wow'a başlamayı düşünüyorum. örneğin iki ay burda oynayıp sonra o karakteri satmaya çalışsam para eder mi?
-bir de ecsro'nun sitesini yeni buldum da, fembria mı ecsro mu daha kalabalık ?
1.x10 exp rateler rahat oynarsın 24:00 dan sonra
2.2ay gece gündüz kasıp 90 olsan bence iyi eder
3.ECSRO daha kalabalıktır fembria yeni acıldı

Üyelik Alımı : http://221.195.40.141:1026/fembria/

Pasword Değiştirme : http://221.195.40.141:1026/fembria/changepw.php

hadi kolay gelsin:)

şuanda durum ne sabahtan beri giremiyorum cok lag var bazen N/A yazyor nettemi bi sorun var aynı sorun arkımdada var :coffee:

Kardeş Bende Sabahtan Beri Giremıyorum ya oyuna bişilik var donup kalıyor yada interntte.Oyun Boşalınca Denıcem Ben.Baklım Girecek mi? :oldie: :think:

Yukarı Alt