OFF OFFF KOMUR GIBI YANIYOUM OFF OFFF BEN SJSROYU OZLUYORUM
DURUN SIZE BI FIKRA ANLATIM RENGINIZ GERI GELSIN

BIR IMAM KLASIK KANDIL MESAJLARINDAN SIKILIR VE SOYLE BIR SEY ATAR HERKESE

BURALARI YIKILIYOR NURDAN YIKILIYOR HER GUN PESIME SEYTAN TAKILIYO
BEN ISLAMI SECTIM TERCIHIM DOGRU DONDUR BASINI HADI SECDEYE DOGRU xDDDD

MILLET SIBIBOT HAKKINDA BISE SORCAM OYUNA GIRIOM HERSEY TMM AMA OTOMATIK CANAVAR SECIP DALMIYOR BIDE BEN CANAVAR SECINCI DALIYOR SKILLERLE HELPPP

BENCE 20.00 DA ACILIR SIBIBOT YARDIM LUTFEN OYUNDA HERSEY TMM AYARLAR AMA OTO CANAVAR SECMIO BEN SECINCE DALIYOR

sky34m2 demiş ki:
MILLET SIBIBOT HAKKINDA BISE SORCAM OYUNA GIRIOM HERSEY TMM AMA OTOMATIK CANAVAR SECIP DALMIYOR BIDE BEN CANAVAR SECINCI DALIYOR SKILLERLE HELPPP

Aynısını Bende Yaşıyorum.Senin Topicte Goz gezdiriyorum,Fazla kirlilik olmasın diye ben açmadım :oops: :popcorn:

DOGRU DIOSUN YADA SOYLE YAPIN BEN BILIOM 2 YONTEM 1.SI SNN DEDIN TEK ATMAK GEREK 2. SI OYUNU AC START DEME SIBIBOT AC GIRIS DE SONRA START DE GIRINCE SECIOMUS MOB

SAKSO CEKCEM BEN BU GM YE AC SU OYUNU ANN.....DIORM:d
MYSRO UYELIK WERENE BOS OLURSA II OLUR DOLU OLURSA ICINDE SAGLAM CAR OLSUN SJSRODA 67 LVL NUKER

sımdı 400 mblık adobe photoshop şprogramını ındıremem ımza ıcın sen ogret neyle hangı progla yaptıgını??

sky34m2 demiş ki:
sımdı 400 mblık adobe photoshop şprogramını ındıremem ımza ıcın sen ogret neyle hangı progla yaptıgını??
Paintten yapıcak halim yok :mrgreen: Tabiki PhotoShop Cs2 ile Ortaya cıkan Calısmlara :coffee:
PS : [20] -- Server KapaLı :|

Yukarı Alt