rollocoust demiş ki:
ya ben işi sorucam ya be simdi arkadasın yardımıyla üye olum 2 gün önce 3 4 gün oldu işte nese yav arada lag var az ama olsun :) bide ya girmekkk çok zo sabah 6 da kalktım 1 de girio no dc var 30 dk sonra dc :S giriın biraz urasım 8.30 da attı bugun saat 11.45 hayla deniyor ,:S bu yeni ıp yeni servere eski üyelikle giriliomu daha dorsu yeni ıp yeni servermi oluo :D ona tekte giriomu ve üelik alabilen varmı xD sonra yeni servere tek te girio sa bende baslmaak istiyorum exp oranı arkı varmı napmam lazım ıp nasıl deiştircem özelden veya buraya yazarmısınız:) bidee kolay girme yolu bilen varmıı :D
Yenide girmek dahada zor :wink1:
Kolay girme yolu , yöntemi vs. vs. şeyler saçmalıktır ve olamaz.

sizin bildiniz kolay giren kolay asılan bi private yokmu valla csro isro ecsro sjsro ynadım csro ya kolay girio ama saten exp x1 hiç türk bulmadım ekran görüntüsü sorunu vardı slında onu bilmiodum sonra sildim ona üye olm ak cin 2 gün denedim :D nese bi işe yaramıo yabancılar hep çin bar ingiliz olsa jaten çince oyun media pk ulmadım nese onu bosver geldim ecsro bi yeden sonra ben 43 oldum adamlar hep ks hep ingilizler filan i artistlik gelmiş taxie alıolar 5 dk sonra atıo nereyse herkez bozulmus türklerin çou iyi kalpli xD nese onada giirmek çok zor sonra bi araştırdım exsro girmek ölümgibi olduundan sj sr cıktı dia yazmıs herkez kolay girilio diodu tabi onlar ne biçim giriolarsa heral de ilk açıldıı dönemde öleydi nese sj sroda 31 oldum 3 günde norml de girse 5 50 lvl olurdum en az nese durmadan bi dc :S sabah açıom lvl kasıom 20 330 dk anfazla 1 saa oynuom oynda dc yiyom :S no dc var saen sonra bi giricem kac saaat urasuom dün aksam 11.30 da attı aksam 60.20 de girdi ecsro dan kurlluyum dedim bu daha beter isro ise hem kasılmıo hemde bilmem kac saatte girio onuda bıak :D napacam biri yardım etsin kolay girilen türk servere yokmu server kıtlıı cekioruz resmen knightt ta en az bugune kadar 50-60 bin private açılmıştır en az hergün 100 tane açıo sadece türkler bide ama knight iren. bi oyun hemde ondaki pvp lere güvenilmio hemen item satılar ben almıom hmn ölüoz bi pvp yapamıoz nese bide 2 gün sonra kapanıo knighta bok gibi :S Ya bana sroda yeni açılmış yada var olan kolay girilen bi server önerirmisniz kolay kasılsın bide üyelik alınması kolaay olsa iii olur yada sizde vara fazla 1 tane veirrirsiniz xD nese bu kada yeter amma çok konustum lütfen adminler arkadaslar hepsini okuyup yorum yapın nolurrrr :S ( yazım hataları klaveden kaynaklanıor :)

Yukarı Alt