Harika bir etkinlik : )Kemalist demiş ki:>> PRIVATE SERVERINI GETİR RÜTBEYİ GÖTÜR ! <<
Bir private serverınız mı var ? Bizimde extraloob olarak size özel bir teklifimiz var.Oyuncularını extraloob ailesine katan tüm private serverlar için , serverın kullanıcılarına özel rütbe ile renk verip grup ve forum açıyoruz.Konularını ilgili bölümde sabit veya global konu olarak yayınlıyoruz ! Kısacası siz serverınızda bulunan oyuncuları extraloob'a getiriyorsunuz bizde sizi özelleştiriyoruz :)
Sistem nasıl işliyor ?
Sistem basit , siz kullanıcılarınıza extraloob'u tanıtıyorsunuz ve aktif bir biçimde takılmalarını sağlıyorsunuz.Bizde kaç kullanıcı getirdiğinize bağlı olarak size bir takım özellikler veriyoruz.Serverınızın diğer serverların arasından sıyrılmasını sağlıyoruz :)
30 Kullanıcı karşılığında >> Serverınıza özel grup açılır ve renk verilir.
40 Kullanıcı karşılığında >> Serverınıza özel grup , renk ve forum açılır.
50 Kullanıcı karşılığında >> Serverınıza özel grup , renk , forum açılır ve tanıtımınız sabit konudan yapılır.
60 Kullanıcı karşılığında >> Serverınıza özel grup , renk , forum açılır ve tanıtımınız global konudan yapılır.
70 Kullanıcı karşılığında >> Serverınıza özel grup , renk , forum açılır ve tanıtımınız global konudan yapılır.Bunun yanı sıra 1 aylık olarak sitede banner reklamınız bulunur !
Her 20 kullanıcı arttırıldığında 1 aylık olarak banner sürenizi uzatabilirsiniz.
Başvurunuzu bana pm atarak yapabilirsiniz.
Buralarda oturuyorsun galiba, ben de [GM] Bakirkoy kankaDogacaMMF. demiş ki:
levent45 demiş ki:I EXL
Anladım kemalist arkadaşımıza 2 mesaj gönderdim ikisinide ufak bi A harfi bile gelmedi kısacası cevap yok. Demekki üst modluk böyle birşey ilgilenmeme.Nina Ricci demiş ki:Evet üye olmalılar ve ilk mesajda belirtildiği gibi siz onların aktif olmalarını sağlamalısınız ki diğer serverlardan daha farklı bir yeriniz olsun forumda.
O adam üst modluk diye bir rütbenin değil sitenin kuruculuğu gibi bir rütbenin sahibi.LegendSRO demiş ki:Anladım kemalist arkadaşımıza 2 mesaj gönderdim ikisinide ufak bi A harfi bile gelmedi kısacası cevap yok. Demekki üst modluk böyle birşey ilgilenmeme.Nina Ricci demiş ki:Evet üye olmalılar ve ilk mesajda belirtildiği gibi siz onların aktif olmalarını sağlamalısınız ki diğer serverlardan daha farklı bir yeriniz olsun forumda.
Server tanıtım yerimi burası ?brk0781 demiş ki:-EDİT-