11 Haftalık JoySRO Saltuk maceramıza rekabetin bitmesi nedeniyle son vermiş bulunuyoruz. Serverda kendimize göre zevk verecek bir rekabet aramamıza fakat özellikle sonlara doğru bunu bulamamızdan ötürü önceden de oynadığımız ve yeni serverini açmakta olan Theta Online 100 Cap'e Experts-Action-Legacy gibi guildler ile rekabet etmeye gidiyoruz . Bize Katılmak isteyen arkadaşlar konunun 2.yorumunda gerekli linkleri bulup bize ulaşabilirler.

Ne kadarlık bir server yeni açıldıysa bizde başlayalım.

Server
Seçiniz...
Takımı
Besiktas
ddos yüzünden başka sunucuya geçicekler diye biliyorum

Oyunda çekişme var mı rekabet var mı fw'de olsun thief-hunter olsun dw'de falan 1vs1 pvplerde olsun online mi yani aktif kişiler var mı ortalama online sayısı kaç

İyi sw'ye benziyor bende geliyorum indirdim ismim L0nelyHeRo pm atın veya isminizi yazın ben atarım guilde ihtiyaç var guild dolu gözüküyor yer açılabilir mi? bot charı,yan char vs. falan yok mu hiç?

Bu mesaj L0nelyHeRo rumuzlu uyeden alinti yapildi
L0nelyHeRo demiş ki:
İyi sw'ye benziyor bende geliyorum indirdim ismim L0nelyHeRo pm atın veya isminizi yazın ben atarım guilde ihtiyaç var guild dolu gözüküyor yer açılabilir mi? bot charı,yan char vs. falan yok mu hiç?
Pm attım

Bu mesaj Romeo rumuzlu uyeden alinti yapildi
Romeo demiş ki:
Bu mesaj L0nelyHeRo rumuzlu uyeden alinti yapildi
L0nelyHeRo demiş ki:
Pm attım

Tamam bende burda söylediğimin aynısını yazdım yer varsa gelirim yoksa başlamam bile oyuna...

Yukarı Alt