Oyunu indirdim fakat Epvpde yeterli ilgiyi görmediği ve Trade/ Job Coin sistemi olmadığı için başlamaktan vazgeçtim :(

Denemekten birşey olmaz oyundaki job sistemi çok iyi tutucak gibi gözüküyor oyun

Crew1453 guildi olarak WeedSro yada bekleriz bu zamanda köklü oyunculara sahib deneyimli rakip guild bulmak zor bizde 8senedir aynı ekip olarak yeni servera başladık :)

xPi

rank8
Bu mesaj jake rumuzlu uyeden alinti yapildi
jake demiş ki:
Crew1453 guildi olarak WeedSro yada bekleriz bu zamanda köklü oyunculara sahib deneyimli rakip guild bulmak zor bizde 8senedir aynı ekip olarak yeni servera başladık :)
Yarın akşam itibariyle GameWarriorS guildi olarak bu serverda olacağız; yolunuz düşerse rakip olmaktan mutluluk duyarız :rolleyes1:

Bu mesaj Romeo rumuzlu uyeden alinti yapildi
Romeo demiş ki:

Bu mesaj xPi rumuzlu uyeden alinti yapildi
xPi demiş ki:
Bu mesaj jake rumuzlu uyeden alinti yapildi
jake demiş ki:
Yarın akşam itibariyle GameWarriorS guildi olarak bu serverda olacağız; yolunuz düşerse rakip olmaktan mutluluk duyarız :rolleyes1:

Bu mesaj Romeo rumuzlu uyeden alinti yapildi
Romeo demiş ki:
Durum neyi gösterir bilemiyorum ama bizim yolumuz düşerse rakip olmaktan bizde mutluluk duyarız tabiki :)

xPi

rank8
Server sorunsuz açıldı, şuanda 200e yakın online sayısı var :) GameWarriorS recruiting

xPi

rank8
NYX Online
8 saat önce
We are making new bugless database.
Your all characters - items moving into the new database.
Thanks.

İndirdim., Start bastım ıd pw girdim ve karaktere giremiyorum start button'a bastıktan sonra kalıyor öyle sizdede aynı sıkıntı var mı hacım

xPi

rank8
Guilde alımlar devam ediyor, bize katılmak isteyenler pm: SweetBlonde - Romeo - xPi

Yukarı Alt