emin kaç kişisiniz la
![]() |
110cap update oluyor ondanViolent Arise demiş ki:Emin misin 0 kişi var serverda yani öyle gözüküyor ^^
IP limit ayarlıyor GM o konuda sıkıntı yokViolent Arise demiş ki:Hacı güzel diyosun iyi diyosunda. Bu tarz swlerde ip limit çok oluyor millet açıyor 1 pt 2 pt çar parasını kasıyor bu şekil olan sroları da ben sevmiyorum işte.
Kaç bro IP limit?Romeo demiş ki:Bu mesaj Violent Arise rumuzlu uyeden alinti yapildi
IP limit ayarlıyor GM o konuda sıkıntı yokViolent Arise demiş ki:Hacı güzel diyosun iyi diyosunda. Bu tarz swlerde ip limit çok oluyor millet açıyor 1 pt 2 pt çar parasını kasıyor bu şekil olan sroları da ben sevmiyorum işte.
daha belli olmadı ama 10dan fazla olmazViolent Arise demiş ki:Bu mesaj Romeo rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kaç bro IP limit?Romeo demiş ki:Bu mesaj Violent Arise rumuzlu uyeden alinti yapildi
Violent Arise demiş ki:Hacı güzel diyosun iyi diyosunda. Bu tarz swlerde ip limit çok oluyor millet açıyor 1 pt 2 pt çar parasını kasıyor bu şekil olan sroları da ben sevmiyorum işte.
Romeo demiş ki:Bu mesaj Violent Arise rumuzlu uyeden alinti yapildi