arkadaslar bilgisayardaki video ve müzikleri tlf. atıyorum ama açılmıyor bu video ve müzikleri cep tlf. uyumlamak için bi prg. lazım bu prg. bi yandanda videoların boyutunu küçültüyor bi aralar bende vardı ama formatla gitti prg. adı nokia converter media filan dı bi kaçtane indirdim ama onlar sadece tlf. videoları bilgisayarda izlemeye yarıyor bana bilgisayardaki videoları nokia tlf. izlemek için prg. lazım bunu bana bulsançok memnun olurum şimdiden tşk.ler

deamon prg. kuramıyorum ^setup must restart windows and continue installation after reboot.
would you like to restart now?^ bu hatayı veriyor.kurulumunu ark. bilgisayarında denedim oldu ama benım bilgisayarda olmuyor resette attım gene olmadı bu hatanın çözümü varmı?next dediğim anda hatayı alıyorum
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yha arkadaslar banada mumkunse bı 10 parmak yazma programı lazım googleden aradım bı dunya buldum ama hıc bırı calısmıyo. Yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden teskkurler.

belirsizzzzz

Aileden
afacan_gokhan demiş ki:
yha arkadaslar banada mumkunse bı 10 parmak yazma programı lazım googleden aradım bı dunya buldum ama hıc bırı calısmıyo. Yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden teskkurler.
bende cd de vart bakiyim img şeklindeysen hemene upload ediyim

BaTTeRST demiş ki:
afacan_gokhan demiş ki:
bende cd de vart bakiyim img şeklindeysen hemene upload ediyim
cok saol hacım ben buldum. cok guzel ıkı porgram bırlestırıp upload ettım ınsallah bı kaç kısının ısıne yarar http://rapidshare.com/files/95757087/onparmak.rar.html

belirsizzzzz

Aileden
alper15 demiş ki:
DriverMagic programı arıyorum bulabilirmisiniz?

Tanıtım:
Bu program güçlü bir sürücü (driver) yönetim paketidir. Program, içerisinde çok gelişmiş bir sürücü arama motoru bulundurur. Sizin donanımlarınıza uygun bir sürücü varsa onu bulur ve yüklemeniz için bir download linki verir. İsterseniz sürücü yükleme/kaldırma, orjinal sürücüye dönme veya devredışı bırakma gibi işlemleri yapabilir. Bunun dışında bilgisayarınızdaki donanımların çok ayrıntılı bir listesini çıkarıyor. Kullanımı da oldukça basit

İndir

Punsier demiş ki:
Herturlu Program Istegini Bu baslik ALtinda yapabilirsiniz
Movia maker gibi çektiğimiz videolara gsel efektler verebiliceğimiz bi program lasım. Bişi Önerirseniz çok sevinirim:D

Yukarı Alt