Fat32 olduğuna emin misin exfat falan değil?
Birde ps3ün kendisi görüyor mu? Algılıyor mu?
Evet Fat32 formatında , diğer tüm formatlarda da denedim tek tek olmadı .
Ps3 algılıyor slota taktıgımda flashbelleklerin sinyal gibi yanıp sönen ışıkları 2 sn fln yanıp sönüyor .
Ekranda yok, 1 GB olan flası taktıgımda ekrana geliyor data traviler diye ,ama diğerlerini taktıgımda orası çıkmıyor .

Güncellemediğim için olabilir mi ?
4.82 Kullanıyorum , benden 4.83 sürüm güncellemesi istiyor sistem daha önce belirtmiştim bunu ben güncellemiyorum.Bundan kaynaklı olma ihtimali var mı ?
Şimdi slotlar bozuk olsa 1 Gb olanı da görmez , 1GB olanda sıkıntı yok müzik , resim , data vs . aktarabiliyorum PS3 görüp tanıyor .
Ama diğer belleklerİ neden okumuyor ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Güncellemeyle bir alakası yok , bazı bellekler mbr olarak formatlanıyor onun gbp olması lazım gibi şeyler vardı tam hatırlamıyorum. Bende ilk denememde uğraşmıştım ama çözmem baya sürmüştü ve nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum maalesef :think:

Güncellemeyle bir alakası yok , bazı bellekler mbr olarak formatlanıyor onun gbp olması lazım gibi şeyler vardı tam hatırlamıyorum. Bende ilk denememde uğraşmıştım ama çözmem baya sürmüştü ve nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum maalesef :think:
Teşekkür ederim , biraz daha araştırıp deneme yoluyla uğraşacağım .

@Chorus Merhaba ,
Az önce farklı bir siteden Tekken6 Pkg dosyası indirdim (PSNDLv3) sitesi haricinde .
Şimdi sizin burda anlatımınız psndll sitesinden indirdiğimiz gibi , diğer siteden inen pkg dosyasını sizin aşamalardaki gibi pkg.signed.pkg haline getirmelimiyim ? Yoksa bunlar gelmiş hallerimidir ? Bunu nasıl anlarım .
Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Bunun anlama yöntemi nasıl olur ? 12 GB lık bir dosya 4-5 saat sürüyor PS3 aktarmak .Emeklerim boşuna gitmesin .
Teşekkürler .

Dosyalar

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
@Chorus Merhaba ,
Az önce farklı bir siteden Tekken6 Pkg dosyası indirdim (PSNDLv3) sitesi haricinde .
Şimdi sizin burda anlatımınız psndll sitesinden indirdiğimiz gibi , diğer siteden inen pkg dosyasını sizin aşamalardaki gibi pkg.signed.pkg haline getirmelimiyim ? Yoksa bunlar gelmiş hallerimidir ? Bunu nasıl anlarım .
Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Bunun anlama yöntemi nasıl olur ? 12 GB lık bir dosya 4-5 saat sürüyor PS3 aktarmak .Emeklerim boşuna gitmesin .
Teşekkürler .
Ne olursa olsun dosyaları signlamaktan zarar gelmez.

@Chorus , signlamadan direk aktarayım dedim PS3 Kabul etmedi hata oluştu dedi yüklenirken .
Şu an signlıyorum , bu dosyaları sign etmemizdeki amaç nedir ? Yani dönüştürme mi yapılıyor ?
İnşallah signlayınca olur , max payne 3üde buldum onuda yüklücem .

@Chorus merhaba ,
Üstadım ne yaptım ne etti isem başaramadım .Tüm emeklerim hep boşa gitti , zamanım boşa gitti .
Aslında herşey normal ama , sizdeki aşamalardan farklı olan bir neden olmuş olabilir fakat bunu çözemedim bir türlü ..
Sorun şu , pkg dosyasını sign ederken biraz sarıyor , sonra bir bölüme geldiğinde (Resimde yüklemiş olduğum hata) yı veriyor devam etmiyor duruyor .İlk başta normal sandım elde ettiğim pkg.signed.pkg uzantılı dosyayı linker ile PS3e önce indirerek ilerliyorya , indirme ilerlemesini geçiyor .Kuruluma geçtiğinde ise %10 -15 civarında yükleme sırasında hata oluştu diyor Ve ben bitiyorum .
3 tane oyun indirdim aynı siteden 3 oyunda da denedim hep ek resimdeki gibi kalıyor yani pkg done . olmuyor sorun bundan kaynaklı olabilir mi ? Bundan ise neden böyle bir hata alıyorum ?

Dosyalar

Hocam nasipse c.tesi günü ps3 alıcam 4.81 versiyonlu super slim direk 4.81 de işlemlere baslıyabilir miyim yoksa 4.82 yapip mi baslamalayim bide herhangi bi sıkıntı yok demi hala demi yöntemde ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
@Chorus merhaba ,
Üstadım ne yaptım ne etti isem başaramadım .Tüm emeklerim hep boşa gitti , zamanım boşa gitti .
Aslında herşey normal ama , sizdeki aşamalardan farklı olan bir neden olmuş olabilir fakat bunu çözemedim bir türlü ..
Sorun şu , pkg dosyasını sign ederken biraz sarıyor , sonra bir bölüme geldiğinde (Resimde yüklemiş olduğum hata) yı veriyor devam etmiyor duruyor .İlk başta normal sandım elde ettiğim pkg.signed.pkg uzantılı dosyayı linker ile PS3e önce indirerek ilerliyorya , indirme ilerlemesini geçiyor .Kuruluma geçtiğinde ise %10 -15 civarında yükleme sırasında hata oluştu diyor Ve ben bitiyorum .
3 tane oyun indirdim aynı siteden 3 oyunda da denedim hep ek resimdeki gibi kalıyor yani pkg done . olmuyor sorun bundan kaynaklı olabilir mi ? Bundan ise neden böyle bir hata alıyorum ?
Aslında o bir hata değil , bende de öyle durduktan sonra devam etti bazı pkglerda.

Hocam nasipse c.tesi günü ps3 alıcam 4.81 versiyonlu super slim direk 4.81 de işlemlere baslıyabilir miyim yoksa 4.82 yapip mi baslamalayim bide herhangi bi sıkıntı yok demi hala demi yöntemde ?
4.82 yüklersen daha iyi olur ama 4.81'de de çalışıyor yöntem. Bir sıkıntı yok yöntemde , 4.83'e geçirmedikçe sorun yaşamazsın. Şu an sadece online oynayamazsın , ben yazıları yazarken son sürüm 4.82 olduğu için oynanabiliyordu , 4.83 çıkınca bitti.

bi sorum daha olucak chorus bey :D
cihazda klon oyunlar yüklü bende üzerine han oyunları kursam klon oyunları oynamada sıkıntı olur mu ikisi bir calisir mi ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bi sorum daha olucak chorus bey :D
cihazda klon oyunlar yüklü bende üzerine han oyunları kursam klon oyunları oynamada sıkıntı olur mu ikisi bir calisir mi ?
Diğer jb yöntemlerini hiç denemediğim için açıkçası hiç bir fikrim yok. Aynı sistemle kırıldılarsa çalışacaklardır ama çok yüksek bir ihtimal çalışmazlar.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Oyunları nerden indirebileceğimiz hakkında bi bilginiz var mı
Örnek olarak psndl.net sitesinde the last of us’a bakıyorum 136 MB diyor ?
Site öneriniz var mı ya da indireceğimiz oyun hangi formatta olmalı ?
Last of us ta sorun yok , indir göreceksin :)

Hocam şifreli konustun simdi de biraz daha açabilir misin 136 MB dosyayı indirdiğimde ne olucak merak ettim

Hocam çok soru sordum bağışlayınız yukarda da yazmıştım ama görmemişssiniz oyunları indirebilecek bi alternatif site var mı ya da indirecegimiz oyun hangi format ta olmalı ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Hocam çok soru sordum bağışlayınız yukarda da yazmıştım ama görmemişssiniz oyunları indirebilecek bi alternatif site var mı ya da indirecegimiz oyun hangi format ta olmalı ?
En güzel site psndl , onun dışında google'dan aratıp bakman gerekiyor ama genelde google'dan bulacağın sitelerin %90'ı fake içerik yayınlıyor.
PKG'dan başka format çalışmaz.

Yukarı Alt