Wax Whine demiş ki:
Kemalist demiş ki:
Maalesef hacım , ps3'lerin slim versiyonları daha cracklenemedi.Para bayılacaksın yani illaki.
Aynen oyle lakin soyle bir sey ogrendim abimden FIFA 13'e 180TL bayildiktan sonra; online olarak kod aliyormussun PS3'ten nete baglanip; oyunu da ayni sekilde online indiriyormussun. Iki PS3'e kurulum ve online hakki veriyormus. 120TL imis bu olay baya bagrindi bana neden bana haber vermeden oyun aliyorsun diye hatta. Bir PS3 sahibini daha bul 60TLye orjina FIFA 13 sahibi ol. Tum oyunlarda gecerliymis. Bu dedigimin ne oldugunu acikcasi bilmiyorum soyledi bana bu sekilde
Açıklayayım , Playstation'ın içerisinde PS Store diye bir bölüm var.Burada haliyle alışveriş yapılabiliyor , oyun alınabiliyor , demo oyunlar indirilebiliyor.Buradan bir oyun aldığında direk olarak oyunu indiriyorsun ve ps3'üne kuruyorsun.Bunun yanı sıra bu oyunu iki kez indirme hakkı veriyor sana.Sende şifreni başkasına veriyorsun , gelip oda senin satın aldığın oyunu indiriyor ve paranın yarısını da sana ödüyor.Yani 180 tl'ye Fifa 13 aldın diyelim , sana iki adet oyunu indirme hakkı veriyor.Sende bu hakkı başkasıyla paylaşıyorsun ve kendisinden 90 tl alıyorsun.Böylece 180 TL'lik oyunu 90 tl'den ikinizde almış oluyorsunuz. Her oyunda bu yapılabiliyor.
Ama kilit noktaları var tabii , mesela kendi hesabından bu işi yapmayacaksın.Bir hesaba en fazla iki kişi girebiliyor eğer farklı kişilerle yapacaksan farklı hesaplar açacaksın vs vs.
Bu arada playstation plus servisini tavsiye ederim , şu anda 100 tl'mi ne , iki kişi alıyorsunuz yıllık 50 tl.İçinde 20 tane full oyun var ve her ayda yenileniyor.
Not : Ne kadar doğru bilmiyorum ama kurban bayramından önce crack çıkacak diye bir dedikodu dolaşıyor ortada ama pek sanmıyorum.