cartlak demiş ki:
berkee kardeşimm hamachide premium yoksa 1 serwer 16 kişi falan alıyodu.. sen söle yapp.. actıgın serwerin yanına 10 tane daha serwer ac 16x10=160 kişi yapar.. denedinmi bilmiyorum amaa ben wow serweri actıgımda ölee yaptımm we 50 kişi falan oynuyorduk..

hmm düşünce tarzını sevdim kardeşim.. uygulıcam hemn tavsıye için tşk ederimm iyi fikir kutlarım seni bu fikrinden dolayı uamrım olur... :thumbsup:

berke1676 demiş ki:
cartlak demiş ki:
berkee kardeşimm hamachide premium yoksa 1 serwer 16 kişi falan alıyodu.. sen söle yapp.. actıgın serwerin yanına 10 tane daha serwer ac 16x10=160 kişi yapar.. denedinmi bilmiyorum amaa ben wow serweri actıgımda ölee yaptımm we 50 kişi falan oynuyorduk..

hmm düşünce tarzını sevdim kardeşim.. uygulıcam hemn tavsıye için tşk ederimm iyi fikir kutlarım seni bu fikrinden dolayı uamrım olur... :thumbsup:
oluyor :thumbsup:
kendi knight serverimde öyle yapmıstım şimdi no-ipyiz kurtuldm hamaciden :mrgreen:

merhabalar koaly gelsin
SL.rar file
dosyasının linki yanmış bi el atarsanız sevinirim...

s.a usta bu dosyaların full seklınde dosyalarını tekrar paylaşırmısınız ? linkler ölü ben kendım db hazırladım onunla denıyecem bu resimdeki exeler lazım bana

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt