- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
3 puan eklendi mi haneme
Muhteşem 3 lü olduk beARKO demiş ki:wooow ahahaha daha öncedende demiştim tahtıma geri döneceğim diye birde golleri bilip 10 puan alsaymışım bu haftanın sonuçlarınında önemi kalmazdı ama ilk üç çok çekişmeli olmuş muhteşem üçlü gibiyiz Felisbino hattrick yerine dengede bıraksaydı oyunu 2-2 biterdi o maç.
Yazıldı yazıldı abi 36 >>> 39 oldunextraloob demiş ki:3 puan eklendi mi haneme
extraloob demiş ki:harbimi wahhhh
aynenunforgotten demiş ki:bu beşiktaş her hafta beni yakıyor. gene berabere kalmış. :|
Beşiktaş bu sene çok iyi gidiyor nazar değmez inşallahextraloob demiş ki:beşiktaş ne zaman adam gibi puan toplamış ki
Doğru biz onu hesaba katmamıştık.Ne yapsakki?hmzsnmz demiş ki:Durun yahu koskoca Dünya STAR'ı tabatayı aldık kesin şampiyonuz
tabata iyi oyuncu bro verdiğiniz parayı fazlasıyla hak edecekhmzsnmz demiş ki:Durun yahu koskoca Dünya STAR'ı tabatayı aldık kesin şampiyonuz
ya bırak hacı tamam iyi oynayabilir ama asla o parayı etmez , aynı şeyi topuz için de demiştim bu topcular 8 10m euroluk oyuncular değil. Real Madrid Van der Vaart'ın bonservisini açıkladı :12m euro o.O yani tabata ile Vaart arasında 4m lik mi fark var yerli piyasa uçuk bro bu ligde. Git 8m euro ya güney amerikaya kamp kur gençleri izle 17 18sinde al getir . Gerçi tüpcü ne bilsin bunları xD anca kendine borclandırsa takımı ^^ARKO demiş ki:tabata iyi oyuncu bro verdiğiniz parayı fazlasıyla hak edecekhmzsnmz demiş ki:Durun yahu koskoca Dünya STAR'ı tabatayı aldık kesin şampiyonuz