Night Blue demiş ki:ARKO demiş ki:Birinci olmanında eksileri işte ben hiç yükselemiyorum
alırım anahtarını mike ^^ valla 6s maçı tutarsa banko 1.lik
Gs - Bjk maçını kim tutturursa açık ara gider önde
Night Blue demiş ki:ARKO demiş ki:Birinci olmanında eksileri işte ben hiç yükselemiyorum
Şu an kafama göre sıralıyorum sezon sonu aynı puanda olanlar için kapalı tahmin yöntemini uygulayacağımSegacolhs demiş ki:Sezon sonunda da varsayalım 3 kişi aynı puanda o zman nasıl 1. seçilecek ?
Tamamdır.hmzsnmz demiş ki:Şu an kafama göre sıralıyorum sezon sonu aynı puanda olanlar için kapalı tahmin yöntemini uygulayacağımSegacolhs demiş ki:Sezon sonunda da varsayalım 3 kişi aynı puanda o zman nasıl 1. seçilecek ?
+1 bonus maç süper oldu yazın bana 20 puan ^^Segacolhs demiş ki:Night Blue demiş ki:ARKO demiş ki:Birinci olmanında eksileri işte ben hiç yükselemiyorum
Gs - Bjk maçını kim tutturursa açık ara gider önde
Bonus Maçtan Puan Alanlar :
Fre3sTyLe - 20
SoullessLife - 20
Metamorph - 20
gokhan50 - 20
last_knight - 20
DoomsDay - 20
Rap_StyLe - 20
Yaa işte böyle ^^ KolaydıARKO demiş ki:hamza varya tek maçla yaktın hepimizi ya şimdi karayiple ilk 5 te kalabilirsek ne mutlu bize 20 puan fark açtın metamorph'la zaten ona yetişmek artık imkansız en sonunda başka yollardan kaydırmaya başlayacağım önüme geçenlerin ayağını
Ps: şaka bir yana bunu telafi etmen lazım bro bol puanlı bunun gibi 4-5 maç daha eklemek lazım
demek ahahahARKO demiş ki:Birinci olmanında eksileri işte ben hiç yükselemiyorum
ahahah bu işin heyecanı burada , geriden gelmek güzeldir candırTwiLighT demiş ki:allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın hamza. 30 puan fark yedim
Azla yetinmeyi bilmezsen onu da bulamazsınMetamorph demiş ki:Ahh ahh bide maç 2-0 bitseydi 30 puan indirecektim ama neyse bu 20 puanda yeterli benim için..
İnsan hemşerisine böyle mi davranır ayıp hamza ayıp biz senle bi iftar daha yapalım orda görüşürüz ayrıntıları anlarsın yahmzsnmz demiş ki:Azla yetinmeyi bilmezsen onu da bulamazsınMetamorph demiş ki:Ahh ahh bide maç 2-0 bitseydi 30 puan indirecektim ama neyse bu 20 puanda yeterli benim için..
Ps : Bundan sonra adım atarken 2 kere düşün ensendeyim
Ahahah rüşvet kokusu alıyorum ^^ diğer yarışmacılara duyurulurMetamorph demiş ki:İnsan hemşerisine böyle mi davranır ayıp hamza ayıp biz senle bi iftar daha yapalım orda görüşürüz ayrıntıları anlarsın ya
Crown demiş ki:İsmi olmayanlar belirtsinKod:"Bursaspor - Fenerbahçe" maçından puan alanlar extraloob ImmorTaLGoD Crown SoullessLife Mirage Metamorph Gapotec Night Blue RaFFiNe ARKO last_knight Segacolhs DoomsDay Rap_StyLe TwiLighT
hmzsnmz demiş ki:
Crown : 45
ImmorTaLGoD : 45
Mirage : 43
RaFFiNe : 40
DeePSouL : 39
unforgotten : 37
SoftwaR3 : 37
Avenger : 35
CapsLock : 34
BlooDrunk : 33
Caprice : 31