Fre3sTyLe demiş ki:Yerimi korudum.
kuzum fenalaşıyorsan söyle birdaha koymam_k0ps3k_ demiş ki:hamza abi kendimi tabloda görünce nabzım yükseldi birden
Bir önceki puan durumuna sonradan eklenmiştin sanırım , o yüzden böyle olmuş kusura bakma en kısa zamanda düzeltilirEmpaTi_1 demiş ki:Hocam ben mac und vermıştım ama hala 5 puandaydım:)
Abi yakıştıramadım sanaextraloob demiş ki:ahahah 3te2 yaptım hamza işlerle uğraşmaktan maçlara konsantre olamıyor puan durumunda göremedim noob
arko az kaldı kuzum 3-5 proje atarım önüne onlarla boğuşurken seninde sıran 50lere düşer ahahahaha
Yarışma benim yarışmam değil mi hıh ondan rahatım şimdi ben herkeş gibi bankocu davransam kimse ödül alamazextraloob demiş ki:ahahah 3te2 yaptım hamza işlerle uğraşmaktan maçlara konsantre olamıyor puan durumunda göremedim noob
arko az kaldı kuzum 3-5 proje atarım önüne onlarla boğuşurken seninde sıran 50lere düşer ahahahaha
Yarışmaya katılım günler önce sona erdi. Diğer yarışmalara artıkın ^^NuK3R3 demiş ki:fıstık gibi yarışmayı kaçırmışım :( şimdi katılma ihtimalım varmı ??????
bilgilendirdigin için saolhmzsnmz demiş ki:Yarışmaya katılım günler önce sona erdi. Diğer yarışmalara artıkın ^^NuK3R3 demiş ki:fıstık gibi yarışmayı kaçırmışım :( şimdi katılma ihtimalım varmı ??????
Ratatouille demiş ki:Off gene kaçtı bonus