çok maç kaçırdık ya.. yoksa 11x2 falan olurdu herhalde.
Önümüzdeki hafta için bir bonus hazırlayalım o vakit abiextraloob demiş ki:tiplere bak yaa millet kaptırmış gidiyor kuzum bu karayip island'ı aşağılara çekmezsek başımız çok ağrıyacak kobe bile yukarıda yahu ahahaha şaka gibi ulen hamza dedim sana düş yakamdan bırak beni kendimle diye karayip adalarından kopya çekeceğim ben her hafta artık ahahaha gelmeyin peşimden yakarım herkesi
Hazırla Hamza abi hazırla ki fark açım birazhmzsnmz demiş ki:Önümüzdeki hafta için bir bonus hazırlayalım o vakit abiextraloob demiş ki:tiplere bak yaa millet kaptırmış gidiyor kuzum bu karayip island'ı aşağılara çekmezsek başımız çok ağrıyacak kobe bile yukarıda yahu ahahaha şaka gibi ulen hamza dedim sana düş yakamdan bırak beni kendimle diye karayip adalarından kopya çekeceğim ben her hafta artık ahahaha gelmeyin peşimden yakarım herkesi
TwiLighT demiş ki:karayip41
çok göze batıyorsun, her an bir suikaste kurban gidebilirsin
bu kadar da başarılı olunmaz ki ama
Gidiyoruz ya abihmzsnmz demiş ki:@karayip41
Senin bu gidiş gidiş değil
o.O kötü haber ..Crown demiş ki:Ben yarın evde değilim olsam toplardım puanları ama :? Bu sefer başkası toplar o zaman
/Güncelhmzsnmz demiş ki:
SoullessLife : 25
Ratatouille : 25
Caprice : 25
Rap_StyLe : 25
RaFFiNe : 22
MoonLife : 22
CapsLock : 22
last_knight :21
Prophecy : 21
Avenger : 20
Milano : 20
Stephanos : 20
gokhan50 : 20
unforgotten : 17
Sensual : 17
hmzsnmz : 15
GliseriN : 15
Buzzzz : 15
sarikule64100 : 12
H@K@NCH3SS : 10
LonelyLover: 10
Absence : 9
FEDERAL_61 : 8
OneEyedJack : 6
NonStop ` :5
BlackMarshall : 5
TsuBaSa : 5
Calamity :5
EmpaTi_1 : 5
stalebug : 3
Saygılarımla ,
Site Asistan hmzsnmz
Teşekkürler darısı başınaFre3sTyLe demiş ki:karayip41'e tebrikler.Gerçekten süper yarışıyor ^^