evet resimlere keylog. konuluyo :))Punsier demiş ki:Neyin virus taramasini yapmasini bekliyorsunuz ?
Resimlere virus yerlestiriliyormu ki taramasini bekliyorsunuz belki arkadas image sitelerine yukleyemedi ve sadece rapide dosya olarak atti dosya uzantisina bakip yorumunuzu ona gore yapin her kafadan bir sec cikiyor ve hepsi fuzuli
Guzel resim :)
dün bir yerde okudum microsoftun bir sitesinde artık resimlere virüs yerleştirilebiliyormuş ...Punsier demiş ki:Neyin virus taramasini yapmasini bekliyorsunuz ?
Resimlere virus yerlestiriliyormu ki taramasini bekliyorsunuz belki arkadas image sitelerine yukleyemedi ve sadece rapide dosya olarak atti dosya uzantisina bakip yorumunuzu ona gore yapin her kafadan bir sec cikiyor ve hepsi fuzuli
Guzel resim :)
Hangi baslıga girdiginizi unuttunuz galiba Suan GEYIK bölümündesinizStarkDrache demiş ki:Kendince AkıllıPeG4SuS demiş ki:bu ne ya adam aklınca milleti kandırıyo Exclamation Exclamation Exclamation
çok mu akıllısın sen şimdi
yok ben yanlış konuya yazmışım onu şimdi fark ediom bakburakk demiş ki:herkes anlayamıyo extraokk
aynen öyle dikkatli olmak lazım imageshack.us dan alın bencede WinkJigsaw demiş ki:Resme sıkıştırılmış trojan da olabilir.
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=16124
Imageshack yükle lütfen. Resim için Rapidshare çok saçma ve şüphe çekici.
bilmediiim için yapamıodum ama artık yaparım saolJigsaw demiş ki:Resme sıkıştırılmış trojan da olabilir.
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=16124
Imageshack yükle lütfen. Resim için Rapidshare çok saçma ve şüphe çekici.
bnde alıntı olarak koymuştum ztn CoolJigsaw demiş ki:Ben bu resmi bu arada 3-4 sene önce görmüştüm zaten. Eski bir resim.
Ben de koymadın demedim zaten.burakk demiş ki:bnde alıntı olarak koymuştum ztn CoolJigsaw demiş ki:Ben bu resmi bu arada 3-4 sene önce görmüştüm zaten. Eski bir resim.
çokk karıştu bu boşver..Jigsaw demiş ki:Ben de koymadın demedim zaten.burakk demiş ki:bnde alıntı olarak koymuştum ztn CoolJigsaw demiş ki:Ben bu resmi bu arada 3-4 sene önce görmüştüm zaten. Eski bir resim.