ne alakası var önderExtacy demiş ki:yolun açık olsun ozmndarkonder demiş ki:Şu an guilde girmicem ezık olarak gözukmek istemiyorum yakında..
ne alakası var önderExtacy demiş ki:yolun açık olsun ozmndarkonder demiş ki:Şu an guilde girmicem ezık olarak gözukmek istemiyorum yakında..
Birakma bizi onder. Guildimizde mutluyuz. [ Yanlis anlasilmasin. ]darkonder demiş ki:Şu an guilde girmicem ezık olarak gözukmek istemiyorum yakında..
TheDeeP demiş ki:ayıpsın hacım ne demek
tabiki oyundaki aktiflik süren fazla olsun yeterxienne demiş ki:22 lv sword bayramda 40 a yakın olurum bende gelebilirmiyim????
girmeye çalşıyorum ama full trafic :| :| :| :|ChosenOne demiş ki:Başer oyunda mısın?
darkonder demiş ki:DeLyGLaVie ve Spiral adlı 2 charım artıkın RePuBLiC'teyim
TheDeeP demiş ki:önder burda olsan sende başer abi ve benle gezerdin
Kankam gelmiş hoş gelmişWax Whine demiş ki:Hadi bakalım hayırlısı. Guildimiz en kısa zamanda 5 lv. olacaktır. Tüm arkadaşlarımızı bekleriz
O hacım h.g nerelerdeydinsen ne zamandır göremiyorum.Bu arada Guilde hoş geldin.Wax Whine demiş ki:Hadi bakalım hayırlısı. Guildimiz en kısa zamanda 5 lv. olacaktır. Tüm arkadaşlarımızı bekleriz
Ne diyelim. Extacy ile bir süre iletişim kuramadım. Ama sonunda geldim guilde^^darkonder demiş ki:O hacım h.g nerelerdeydinsen ne zamandır göremiyorum.Bu arada Guilde hoş geldin.Wax Whine demiş ki:Hadi bakalım hayırlısı. Guildimiz en kısa zamanda 5 lv. olacaktır. Tüm arkadaşlarımızı bekleriz