Önder Turacı Diyo abi Siz Hiç maç izlemıyonuzmu ^^ Dos SantoS Be AbiArabesk demiş ki:1'nci resim kazım.2'nci resim. bilica. önder turacı.
Önder Turacı Diyo abi Siz Hiç maç izlemıyonuzmu ^^ Dos SantoS Be AbiArabesk demiş ki:1'nci resim kazım.2'nci resim. bilica. önder turacı.
Hadi yaaLper#24 demiş ki:1) Kazım
2) Bilica ve Dos Santos
Fenerli değilim nerden bilim adamın tipini.xxcak1 demiş ki:Bilica nın yanındaı Dos Santos Be Abi Nasıl BilemionuZ
Kolunu Bile Kaldırışı Dos SantoS .!volkan.ka demiş ki:Fenerli değilim nerden bilim adamın tipini.xxcak1 demiş ki:Bilica nın yanındaı Dos Santos Be Abi Nasıl BilemionuZ
Bana Önder Turacı gibi geldi...
Fre3sTyLe demiş ki:Bu futbolcu kim ?
Her gün bir resmin üzerinde oynama yapacağım ve burda ilk bilen istediği takdirde FB Fun Club'a girme ayrıcalığını yaşayacak.Bol şanslar...
İlk futbolcu:
İkinci resim:
Üçüncü resim:
YanlışGhostWhisper demiş ki:Emre,Gökhan Gönül,Kazım Soldan Sağa sadece tahmin ettim buarada zaten üyeyüm
hiç birinimi tutturamadım veya söleme kopya olmasın msnden sölersinFre3sTyLe demiş ki:YanlışGhostWhisper demiş ki:Emre,Gökhan Gönül,Kazım Soldan Sağa sadece tahmin ettim buarada zaten üyeyüm
Buda olmadıUniqueHunter demiş ki:Emre-Gökhan-Dos santos
gökhandan eminim xDFre3sTyLe demiş ki:Buda olmadıUniqueHunter demiş ki:Emre-Gökhan-Dos santos
UniqueHunter demiş ki:gökhandan eminim xDFre3sTyLe demiş ki:Buda olmadıUniqueHunter demiş ki:Emre-Gökhan-Dos santos