Bro biraz dikkat etseler bulurlar aslındaWax Whine demiş ki:Bro bu kadar zorlaştırmaya gerek yok bence. Sonuçta teknik direktör seçmiyoruzFre3sTyLe demiş ki:
Aranan resim:
pS: Pm ^^
Bro biraz dikkat etseler bulurlar aslındaWax Whine demiş ki:Bro bu kadar zorlaştırmaya gerek yok bence. Sonuçta teknik direktör seçmiyoruzFre3sTyLe demiş ki:
Aranan resim:
Wax Whine demiş ki:Aldım cevabımı ben
Fre3sTyLe demiş ki:Bro biraz dikkat etseler bulurlar aslındaWax Whine demiş ki:Bro bu kadar zorlaştırmaya gerek yok bence. Sonuçta teknik direktör seçmiyoruzFre3sTyLe demiş ki:
Aranan resim:
pS: Pm ^^
V.I.P demiş ki:
Bingo ^_^BurakK* demiş ki:Topuz,Gökhan,Selçuk,Luganı,Semih,Volkan,Alex,Cristian,Bılıca,santos,vederson
Ps:bunuda tutturamazsam bırdaha tahmın falan yok ! xD
Başka ilgilenen yok zaten tebriklerBurakK* demiş ki:Topuz,Gökhan,Selçuk,Luganı,Semih,Volkan,Alex,Cristian,Bılıca,santos,vederson
SaoLV.I.P demiş ki:Başka ilgilenen yok zaten tebriklerBurakK* demiş ki:Topuz,Gökhan,Selçuk,Luganı,Semih,Volkan,Alex,Cristian,Bılıca,santos,vederson
Doğru söyle diğer konudan mı aşırdın ?BurakK* demiş ki:SaoLV.I.P demiş ki:Başka ilgilenen yok zaten tebriklerBurakK* demiş ki:Topuz,Gökhan,Selçuk,Luganı,Semih,Volkan,Alex,Cristian,Bılıca,santos,vederson
Ps:buralıyımda öle tahmin yapıyorum bazen Free Bilir
Fre3sTyLe demiş ki:
Aranan resim:
/GüncelAvasin demiş ki:Resimdeki-ler- kim ?
Her gün bir resmin üzerinde oynama yapacağım ve burda ilk bilen istediği takdirde FB Fun Club'a girme ayrıcalığını yaşayacak.Bol şanslar...
Aranan resim: