A
Anonymous
Guest
yoq bu bole olmıcak oyunu bırakıcam bole devam ederse Evil or Very Mad
biz burada party olayınımı konuşuyoruz?the king demiş ki:bunlar sizin şahsi fikriniz ama ben beğendim özelliklede party sistemini çok zevkli oluo
EVET KARDESIM HAKLISIN ELLERIYLE PARA KAYBEDECEKLER NE OLDUGUNU ANLAMADAN_ErKo_ demiş ki:valla daha önceden cok düsündüm nasil yapmaliyimda su oyundan lanet hastaliktan kurtulmaliyim diye.
ama bir yol bulamadim ve bu oyunu asla birakamayacagima emin olmustum.
ama simdi göruyorum ki.zerre kadar zevki kalmamis oyunun ve birakam icin mukemmel bir sebep
zaten bot da yok
ha biraktim ha birakicam dur bakalim ne olucak.
oyunu berbat hale getirmisler.
yazik elleriyle para kaybedecekler haberleri yok.
allah allah ben neden dalamıyorum Rolling Eyes Confused Confusedhayta1001 demiş ki:daha yeni yattım kervan çekerken tek yıldız götürüyordum 2 tane thief çıkıyor zaten sonra dangalağın biri geldi bam güm ata dalıyor bi baktım anlamadım herif atı yatırdı gittim kestim ama sonra başka bi tane daha o hem atı hem beni yatırdı.tek yıldız kervana dalınırsa kimse kervan çekmez 80 olmadıktan sonra.kervanı ben zevk için yapıyorum zevkinede koydular
sendemi ıce bladersın bende cok saglam oluyo ama dime bendede var bitane cok zor kasılıyo ama köpek gibi oldu simdi banyak bişey zevkli oluyo hem simdi bide yeni dans geldi onuda acamca kısmetsehayt_huyt demiş ki:73 lvl ice blader kastim, cok zamanimi harcadim sadece aksamlari oynayabildigim icin.. simdi yeni bir europe karakter acip gelistirecek kadar zamanim yok.. europe karakterlerine cok özenmişler.. böyle geldik böyle gidicez.. chinese garment devam, europe ye alismak zaman alicak..
bencede arkadaş doğru söylüyorrisedeath demiş ki:şöle bişe var avrupalıların pot içme sıklığı 0.3 sn olsa kimse bir 80 wizard ı yatıramaz(buna moblar dahil) düşünün bi hem arkada can basan biri var hemde sürahiyle can potu içiyorsun; 20lv üstü yaratığa çok rahat dalabilrisin. ben buna kanaat getirdim.