yonuz demiş ki:
bişiy sorucam rsroya yeni başladım.. ribotun anlatımını ik sizde gördüm ama ban yeme olayını merak ediyorum. ban yeme olasılığı % kaç?
Bu genellikle sorulur her bot topic'inin altında.

Şöyle anlatayım, ban yeme olasılığı her zaman vardır. Her bot programında, her charda her sroda vesaire. Fakat genelde silk alanlar kolay kurban gitmez derler. Hiç ban yemediğim için şuana kadar yorum yapmıyacağım silk olayına. Hep silk almışımdır, rSro dahil :curtain:

Yani yinede dikkatli ol ve salı günleri girmemeye çalış botla. :thumbsup:

ps: Güzel çalışma ellerine kollarına sağlık :santa:

Dediklerini yaptım sanıyorum ki fakat hata bu şekilde. Önce botu çalıştırdım, arkasından loader ı açıp portu girdim ip dokunmadım ve redirect'e tik attım. Launch yapınca hata geldi. Bu hataya tamam diyincede aynı hata hardmode.dll için geliyor. Patch seed tik attım denedim yine olmadı. Var mıdır bir çözümü ? :popcorn:

Quattro demiş ki:

Öncelikle Hard Mod u İndiriyoruz.

Download
Download
Download

Daha Sonra RiBot Son Versionunu indiriyoruz.

Download
Download
Download

Şimdi Gelelim Anlatıma.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Dikkat :Kaç tane açılıyor bilmiyorum.Denemedim.Umarım Yardımcı olabilmişimdir.Sorunlarınızı bu konu altında belirtebilirsiniz...

Saygılarımızla ;

:kalp: :thumbsup:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
HolyDesolation demiş ki:

Dediklerini yaptım sanıyorum ki fakat hata bu şekilde. Önce botu çalıştırdım, arkasından loader ı açıp portu girdim ip dokunmadım ve redirect'e tik attım. Launch yapınca hata geldi. Bu hataya tamam diyincede aynı hata hardmode.dll için geliyor. Patch seed tik attım denedim yine olmadı. Var mıdır bir çözümü ? :popcorn:

aynı sorun bndede var bi çözüm önerecek varmı ?

Pro

rank8
Mr.LoNeLy demiş ki:
HolyDesolation demiş ki:

viewtopic.php?f=770&t=200367 Dll dosyasını Indırip System32'ye at
Ps:Rica ediyorum konulari incelemeden Yazmayin...

ProMaster demiş ki:
Mr.LoNeLy demiş ki:
HolyDesolation demiş ki:

http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=770&t=200367 Dll dosyasını Indırip System32'ye at
Ps:Rica ediyorum konulari incelemeden Yazmayin...

denedim gene aynı hatayı alıyorum

ya girmeden you have been disconnected from server dio oyuna girmeden önce resimlr cıkıoya orda dio

Ya Kardeşim surekli runtime eror 6 Alıyorum . Forumnda skillerdendidir Yazıyoda ben Çok Uraştım hiç Skil eklemedim . Skil Penceresi Bomboş . Nasıl EKleniyo Biraz Yadım Lutfen Ya :( :(:(

Bot şu an çalışıyor mu download edebilir miyiz bayağıdır kimse yorum yazmamış ??

Yukarı Alt