çok sağolun emeğe saygı elbetteki herkesin erdemini gösterir ama anlatımları anlamakta bazan zorlanıyorum dersem beni yadırgamayın

Şimdi Öncelikle Tskler. Zorda Olsa Kendi Başımıza Tamamladık Bu Görevi :D Fakat Birkaç Sorum var Aklımdan Kalan.

2 Tane Resim ve Bir kaç Soru :D

Aşşağıda Gördüğünüz Resimde ''KEY'' i aldırken Görevi tamamladığımda Bana verilen 3 Ayrı item Daha. Bu 3 ayrı İtem Ne Olarak kullanılacak?

http://img507.imageshack.us/img507/4843/sro2009082611570200.jpg

2. Sorum Yine ''KEY'' Görevini Tamamladığım NPC De ayrı bir görev daha buldum Oda Aşşağıdaki Resimde Görüntülenebilir;

http://img508.imageshack.us/img508/2909/sro2009082611560058.jpg

Ve Son Sorum Roc keyini Aldığımızda Nasıl Kullanacağız? ve 1 kerelikmi? 1 kere kullanınca bir daha girmek için yine görevmi yapmamız gerekecek?

Şimdiden Teşekkürler.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Destiny demiş ki:
ROC GÖREVLERİ >>> 1-2-3 AÇIKLAMALARI

Görev 1:

THE TEST OF THE CHIEF

YER:Wind Town
NPC:Village Chief Bukra
Kesmeniz Gereken Canavarlar:Feather Clan Patrol.Black Eagle Commander.
Bulundukları yer:Haritadan Bakıldığında Brain Peakın Tam üstünde bulunuyorlar
Canavarlar ve Görev İtemleri:BLACK EAGLE COMMANDER
Görev İtemi :FEATHER CLAN PATROL

Görev itemlerini düşürdükten sonra Slave Jabur ile konuşmalısınız.

Sonra Görevi Village Chief Bukra verin.

Görev 2

ROC EXPEDITION 1

Kesmeniz Gereken Canavarlar:
Wing Tribe-78Lv
Wing Tribe Guardian-80Lv
Wing Tribe Chaser-85Lv
Wing Tribe Attacker-87Lv
78-80Lv canavarlardan 5 adet kırmızı
85-87Lv canavarlardan 7 adet mavi elmas toplayıp geri vermeniz lazım.

Görev 3

ROC EXPEDITION 2

Görevi alırken NPC size bir taş verecek bu taşla "Rocky Guard"ları keseceksiniz.Toplam 7 tane ayrı yerde Rocky Guard keseceksiniz.
Hepsini kestikten sonra görevi geri verin.

NOT:Taş olmadan canavarları kesmeyin boşuna kesmiş olursunuz.

Görevin Verdiği İtem:KEY OF THE BLOOD CLAN(Anahtarımız)

Ve böylece görevimiz bitmiş oluyor.Artık ROC'a gidebilir ve onu kesebilirsiniz.

Emeği geçen Quensis'e çok teşekkür ederim

Saygılarımızla ;

görev 1 kere yapılır ve 1 kere kullanılır, dc olursanız bir daha o görev alanına giremezsiniz, sıkıcı bir iş ama bir kere kesmek için gidilir :starving:

NOT:Taş olmadan canavarları kesmeyin boşuna kesmiş olursunuz.
Buna nasıl çare bulucaz taş maş yok üstümde 3.göreve geldim aldım tepelerdeki rockyleri kessemde görev işlemiyor nasıl çözeriz bu durumu?

IsaurA demiş ki:
Şimdi Öncelikle Tskler. Zorda Olsa Kendi Başımıza Tamamladık Bu Görevi :D Fakat Birkaç Sorum var Aklımdan Kalan.

2 Tane Resim ve Bir kaç Soru :D

Aşşağıda Gördüğünüz Resimde ''KEY'' i aldırken Görevi tamamladığımda Bana verilen 3 Ayrı item Daha. Bu 3 ayrı İtem Ne Olarak kullanılacak?

http://img507.imageshack.us/img507/4843/sro2009082611570200.jpg

2. Sorum Yine ''KEY'' Görevini Tamamladığım NPC De ayrı bir görev daha buldum Oda Aşşağıdaki Resimde Görüntülenebilir;

http://img508.imageshack.us/img508/2909/sro2009082611560058.jpg

Ve Son Sorum Roc keyini Aldığımızda Nasıl Kullanacağız? ve 1 kerelikmi? 1 kere kullanınca bir daha girmek için yine görevmi yapmamız gerekecek?

Şimdiden Teşekkürler.

1.sorunun cevabını yukarıda verdim görevi ne kadar tekrarlarsan o kaktüsler cogalıyor ve scroll gibi birsey oluyor tıkladıgında hp-att-res gibi özelliklleri var.
2.keyi aldıgında ister roc dagındaki yere git roc cıkdıgında iceri girerek kullan,ister kasana at dursun istersen sat.Her girdiginde 1 tane key gider,key olmadan girilmez.Keyin bittiginde görevi tekrarlayacaksın bu bakımdanda her seferinde roc kesmek isteyen adam sayısı azalacak :thumbsup:

ps:roc zaten 60 k vuruyor üfleyince,birde bu key isleri yüzünden cogu insan gitmeyecek belki önümüzdeki 3 ay icinde herhangi bir serverde öldürebilirler roc u :) :think:

güzel olmuş eline sağlık ama roc un yeni haritasına nasıl giricez onu da bi anlatırsanız sevinirim...

acaba birisi benim yazdıgım bilgileri derleyip ilk mesaja ekleyebilirmi? :P

Roc a gitmek icin önce görevini yapıp key denilen giris iznini almanız gerekiyor.Onu aldıkdan sonra Roc mountainde Heart Peak ın orada bulunan "Gate of Ruler" e gidip Roc un cıkdıgı zamanda ordaki parlayan mavi teleport bölgesine tıklayıp karsı tarafa ısınlanabilirsiniz.İlk gittiginizde kücük uniqueler kesiyorsunuz biraz eglenceli bir is.Daha sonra sinematik bir gösterimle roc ucarak geliyor ve baslıyorsunuz ölmeye :P

iyi eglenceler :)

bn bu görevlerin hepsini yaptım key of bloobline die bi anahtar ve 3 tane Proof Of Alliance die bişey verdi yinede giremedim.

CheckPoint_ demiş ki:
bn bu görevlerin hepsini yaptım key of bloobline die bi anahtar ve 3 tane Proof Of Alliance die bişey verdi yinede giremedim.
arkadasım,key of bloodline gate of rulerden gecmeni saglar yani roc un yanına girebilirsin.ancak onun zamanı var sadece roc cıkdıgında girebiliyosun.o kapı acıldıkdan 10 dk sonra kapanıyor yani acele etmen sart :thumbsup:

ps:roc sadece bir günmü cıkıyor bilmiyorum ama öglen 12 de cıkıyor.. merak edenlere duyurulur.

cyclone demiş ki:
(Ve böylece görevimiz bitmiş oluyor.Artık ROC'a gidebilir ve onu kesebilirsiniz)alıntı

buda ivy görevi gibi yani demi ivy görevinde 20 tane zerk scroll veriyordu bunda ne veriyor bi bilgin varmı?
konuyu kendiminmis gibi hissetmeye basladım artık :P

bu görevleri bitirdiginde sana 4 item veriyor 1 tanesi key yani gate of rulerden gecip roc a ulasmak icin,öteki 3 ü ise görevi tekrarladıgın taktirde scroll haline gelip hp-dmg ve res haline dönüsüyor :thumbsup: ekstradan exp-sp-gold veya herhangi birsey verdigi yok yani :D

gelen bi sürü görev var bunların türkçe açıklamalarını bulamıyorm.
ve ayrıcı şu var başka sitelerden npc isimlerini öğrenip gidiyorm ama başka görevler var ve bazı görevler açılmıyor.

ve en son görevde anahtar ve sarı, kırmızı, yeşil bişeyler veriyor sonraki görevler onlardan 7-15 tane toplama oluyor ve ilk yaptığımız görev tekrar alınabiliyor?

badmad_0 demiş ki:
gelen bi sürü görev var bunların türkçe açıklamalarını bulamıyorm.
ve ayrıcı şu var başka sitelerden npc isimlerini öğrenip gidiyorm ama başka görevler var ve bazı görevler açılmıyor.

ve en son görevde anahtar ve sarı, kırmızı, yeşil bişeyler veriyor sonraki görevler onlardan 7-15 tane toplama oluyor ve ilk yaptığımız görev tekrar alınabiliyor?
evet 7 kere tekrar ettiginde o sarı item scroll gibi oluyor,10 kere tekrar ettiginde kırmızı item scroll haline geliyor,15 kere tekrar ettiginde yesil item scroll haline geliyor ve kullanabiliyorsun,bunun yanında roc a girmek icin kullanacagın key sayısıda artıyor :wink1:

Yukarı Alt