Swolitch demiş ki:paylaşım için ty
Destiny demiş ki:ROC GÖREVLERİ >>> 1-2-3 AÇIKLAMALARI
Görev 1:
THE TEST OF THE CHIEF
YER:Wind Town
NPC:Village Chief Bukra
Kesmeniz Gereken Canavarlar:Feather Clan Patrol.Black Eagle Commander.
Bulundukları yer:Haritadan Bakıldığında Brain Peakın Tam üstünde bulunuyorlar
Canavarlar ve Görev İtemleri:BLACK EAGLE COMMANDER
Görev İtemi :FEATHER CLAN PATROL
Görev itemlerini düşürdükten sonra Slave Jabur ile konuşmalısınız.
Sonra Görevi Village Chief Bukra verin.
Görev 2
ROC EXPEDITION 1
Kesmeniz Gereken Canavarlar:
Wing Tribe-78Lv
Wing Tribe Guardian-80Lv
Wing Tribe Chaser-85Lv
Wing Tribe Attacker-87Lv
78-80Lv canavarlardan 5 adet kırmızı
85-87Lv canavarlardan 7 adet mavi elmas toplayıp geri vermeniz lazım.
Görev 3
ROC EXPEDITION 2
Görevi alırken NPC size bir taş verecek bu taşla "Rocky Guard"ları keseceksiniz.Toplam 7 tane ayrı yerde Rocky Guard keseceksiniz.
Hepsini kestikten sonra görevi geri verin.
NOT:Taş olmadan canavarları kesmeyin boşuna kesmiş olursunuz.
Görevin Verdiği İtem:KEY OF THE BLOOD CLAN(Anahtarımız)
Ve böylece görevimiz bitmiş oluyor.Artık ROC'a gidebilir ve onu kesebilirsiniz.
Emeği geçen Quensis'e çok teşekkür ederim
Saygılarımızla ;
IsaurA demiş ki:Şimdi Öncelikle Tskler. Zorda Olsa Kendi Başımıza Tamamladık Bu Görevi Fakat Birkaç Sorum var Aklımdan Kalan.
2 Tane Resim ve Bir kaç Soru
Aşşağıda Gördüğünüz Resimde ''KEY'' i aldırken Görevi tamamladığımda Bana verilen 3 Ayrı item Daha. Bu 3 ayrı İtem Ne Olarak kullanılacak?
http://img507.imageshack.us/img507/4843/sro2009082611570200.jpg
2. Sorum Yine ''KEY'' Görevini Tamamladığım NPC De ayrı bir görev daha buldum Oda Aşşağıdaki Resimde Görüntülenebilir;
http://img508.imageshack.us/img508/2909/sro2009082611560058.jpg
Ve Son Sorum Roc keyini Aldığımızda Nasıl Kullanacağız? ve 1 kerelikmi? 1 kere kullanınca bir daha girmek için yine görevmi yapmamız gerekecek?
Şimdiden Teşekkürler.
Menfaa demiş ki:bi de sanırım oraya belirli zamanlarda girilio doru mu?
arkadasım,key of bloodline gate of rulerden gecmeni saglar yani roc un yanına girebilirsin.ancak onun zamanı var sadece roc cıkdıgında girebiliyosun.o kapı acıldıkdan 10 dk sonra kapanıyor yani acele etmen sartCheckPoint_ demiş ki:bn bu görevlerin hepsini yaptım key of bloobline die bi anahtar ve 3 tane Proof Of Alliance die bişey verdi yinede giremedim.
konuyu kendiminmis gibi hissetmeye basladım artıkcyclone demiş ki:(Ve böylece görevimiz bitmiş oluyor.Artık ROC'a gidebilir ve onu kesebilirsiniz)alıntı
buda ivy görevi gibi yani demi ivy görevinde 20 tane zerk scroll veriyordu bunda ne veriyor bi bilgin varmı?
evet 7 kere tekrar ettiginde o sarı item scroll gibi oluyor,10 kere tekrar ettiginde kırmızı item scroll haline geliyor,15 kere tekrar ettiginde yesil item scroll haline geliyor ve kullanabiliyorsun,bunun yanında roc a girmek icin kullanacagın key sayısıda artıyorbadmad_0 demiş ki:gelen bi sürü görev var bunların türkçe açıklamalarını bulamıyorm.
ve ayrıcı şu var başka sitelerden npc isimlerini öğrenip gidiyorm ama başka görevler var ve bazı görevler açılmıyor.
ve en son görevde anahtar ve sarı, kırmızı, yeşil bişeyler veriyor sonraki görevler onlardan 7-15 tane toplama oluyor ve ilk yaptığımız görev tekrar alınabiliyor?