EliteTurk
Aileden
Mükemmel bir çalışma ellerine sağlık kuzum.
Bu ailede olabilmek ses getirecek paylaşımlar yapmayı gerektirir.extraloob demiş ki:hacım Türkiye'de ve dünyada yok böyle bir rehber acayip bir konuya parmak bastın çok teşekkürler muhteşemsin
Tabi tartışılır ama biz optimum düzeyde düşündük farklı freaksiyonları düşünmek ve kurmak sizin elinizde. 2 Warrior,Wizardlar yerine Bow, Bladerların yerine glavieler olabilir.RainDrop demiş ki:Güzel bir calisma ama 1 pt ye 1 wari yetermi ? Tartisilir
extraloob demiş ki:ellerine sağlık canımcım çok güzel bir rehber hazırlamışsın hemen party'leri oluşturup denemek lazım.
ty so much
Hesaplama kısmında yuzde 80 performans hesap ettik buda yatma olaylarını hesaba katarak yaptık 16 adet pt olmazım bunlardan 2 eliteleri lure yapsa sorun azalır.musman demiş ki:güzel ama bunların hepsini bizde biliyoruz deniyoruz olmuyor siz eliteleri hesaba katmamışsınız galiba eliteler geldimi dediğiniz bütün sistemler bitiyor :)
Evet onları istenmiyen nedenler hesaba katmadıkBaZinGa demiş ki:valla japon serverında olduruluyor ama adamların ınternet hızı bızım ınternetın cok cok ustunde. kullandıkları pcler desek oyle. bızde bu kadar ınsan bıraraya toplanıp gelse bıle cogu kısı lagdan dc yer. ınternet desen kopup duruyor, elektrık gıdıp gelıyor. valla zor bizde boyle kesılebılmesı. ben kendım sırf 100 lvl item ve ozel stonelar için gidiyorum açıkcası =)