Olum anladım olayı Gnome olduğunu gördüm zaten.
Ben özkanın "baya damage YEMİŞİN" lafına diyorum char onun değil diye. 

Bi git rezil oldun toparlamaya çalişiyon.ironEyE demiş ki:Olum anladım olayı Gnome olduğunu gördüm zaten.Ben özkanın "baya damage YEMİŞİN" lafına diyorum char onun değil diye.
![]()
Len de get konuştukça batıyosun ne char canavardan bahsediyoruzironEyE demiş ki:Olum anladım olayı Gnome olduğunu gördüm zaten.Ben özkanın "baya damage YEMİŞİN" lafına diyorum char onun değil diye.
![]()
Biri uniqueyi kesen char diğeri char tarafından kesilen unique biz 2.den bahsediyoruz sen 1.denironEyE demiş ki:İşte aynı şeyden bahsediyoruz yav ne adamlarsınız bee.![]()
İyide unique kesen char fazla damage yemiş dedin ya işte ben hem onu diyorum hemde mob adının Gnome olduğunu diyorum.Avenger demiş ki:Biri uniqueyi kesen char diğeri char tarafından kesilen unique biz 2.den bahsediyoruz sen 1.denironEyE demiş ki:İşte aynı şeyden bahsediyoruz yav ne adamlarsınız bee.![]()
![]()
![]()
![]()
Dicek bişey yok bea özkanim melih 100 yil dusunse anca çözecek bu olayiAvenger demiş ki:Biri uniqueyi kesen char diğeri char tarafından kesilen unique biz 2.den bahsediyoruz sen 1.denironEyE demiş ki:İşte aynı şeyden bahsediyoruz yav ne adamlarsınız bee.![]()
![]()
![]()
![]()
Damageyi kesen char değil unique yiyorironEyE demiş ki:İyide unique kesen char fazla damage yemiş dedin ya işte ben hem onu diyorum hemde mob adının Gnome olduğunu diyorum.Avenger demiş ki:Biri uniqueyi kesen char diğeri char tarafından kesilen unique biz 2.den bahsediyoruz sen 1.denironEyE demiş ki:İşte aynı şeyden bahsediyoruz yav ne adamlarsınız bee.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AYyyyhhhhh kalbim daraldı içim sıkıldı boşverironEyE demiş ki:Yav siz uniquenin yediği 47k damageyi demiyormusunuz?İşte bende onu diyorum char onun değil diye özkana onu anlatmaya çalışıyorum. xD
Aynen.Anlatamıcam sana...Avenger demiş ki:AYyyyhhhhh kalbim daraldı içim sıkıldı boşverironEyE demiş ki:Yav siz uniquenin yediği 47k damageyi demiyormusunuz?İşte bende onu diyorum char onun değil diye özkana onu anlatmaya çalışıyorum. xD![]()
catman demiş ki:ya o canavara vurulan dmg warya ,o dmgyi sen vurmadın diyor char senin değil diyor yani , ama arkadaş ztn bnm bu çar demiyor canavarın adını bahsetmiş
Aynen ortalık dahda karışmadan konuyu kapatalım...CapsLock demiş ki:catman demiş ki:ya o canavara vurulan dmg warya ,o dmgyi sen vurmadın diyor char senin değil diyor yani , ama arkadaş ztn bnm bu çar demiyor canavarın adını bahsetmiş
sen işi iyicene karıştırdın![]()
Yoo demedik öle bişey uydurmaironEyE demiş ki:Aynen ortalık dahda karışmadan konuyu kapatalım...CapsLock demiş ki:catman demiş ki:ya o canavara vurulan dmg warya ,o dmgyi sen vurmadın diyor char senin değil diyor yani , ama arkadaş ztn bnm bu çar demiyor canavarın adını bahsetmiş
sen işi iyicene karıştırdın![]()
Eee ne diyoduk Roc u kesmek için bug lazım.