Olum anladım olayı Gnome olduğunu gördüm zaten. Ben özkanın "baya damage YEMİŞİN" lafına diyorum char onun değil diye.
Bi git rezil oldun toparlamaya çalişiyon.ironEyE demiş ki:Olum anladım olayı Gnome olduğunu gördüm zaten. Ben özkanın "baya damage YEMİŞİN" lafına diyorum char onun değil diye.
Len de get konuştukça batıyosun ne char canavardan bahsediyoruzironEyE demiş ki:Olum anladım olayı Gnome olduğunu gördüm zaten. Ben özkanın "baya damage YEMİŞİN" lafına diyorum char onun değil diye.
Biri uniqueyi kesen char diğeri char tarafından kesilen unique biz 2.den bahsediyoruz sen 1.denironEyE demiş ki:İşte aynı şeyden bahsediyoruz yav ne adamlarsınız bee.
İyide unique kesen char fazla damage yemiş dedin ya işte ben hem onu diyorum hemde mob adının Gnome olduğunu diyorum.Avenger demiş ki:Biri uniqueyi kesen char diğeri char tarafından kesilen unique biz 2.den bahsediyoruz sen 1.denironEyE demiş ki:İşte aynı şeyden bahsediyoruz yav ne adamlarsınız bee.
Dicek bişey yok bea özkanim melih 100 yil dusunse anca çözecek bu olayiAvenger demiş ki:Biri uniqueyi kesen char diğeri char tarafından kesilen unique biz 2.den bahsediyoruz sen 1.denironEyE demiş ki:İşte aynı şeyden bahsediyoruz yav ne adamlarsınız bee.
Damageyi kesen char değil unique yiyorironEyE demiş ki:İyide unique kesen char fazla damage yemiş dedin ya işte ben hem onu diyorum hemde mob adının Gnome olduğunu diyorum.Avenger demiş ki:Biri uniqueyi kesen char diğeri char tarafından kesilen unique biz 2.den bahsediyoruz sen 1.denironEyE demiş ki:İşte aynı şeyden bahsediyoruz yav ne adamlarsınız bee.
AYyyyhhhhh kalbim daraldı içim sıkıldı boşverironEyE demiş ki:Yav siz uniquenin yediği 47k damageyi demiyormusunuz?İşte bende onu diyorum char onun değil diye özkana onu anlatmaya çalışıyorum. xD
Aynen.Anlatamıcam sana...Avenger demiş ki:AYyyyhhhhh kalbim daraldı içim sıkıldı boşverironEyE demiş ki:Yav siz uniquenin yediği 47k damageyi demiyormusunuz?İşte bende onu diyorum char onun değil diye özkana onu anlatmaya çalışıyorum. xD
catman demiş ki:ya o canavara vurulan dmg warya ,o dmgyi sen vurmadın diyor char senin değil diyor yani , ama arkadaş ztn bnm bu çar demiyor canavarın adını bahsetmiş
Aynen ortalık dahda karışmadan konuyu kapatalım...CapsLock demiş ki:catman demiş ki:ya o canavara vurulan dmg warya ,o dmgyi sen vurmadın diyor char senin değil diyor yani , ama arkadaş ztn bnm bu çar demiyor canavarın adını bahsetmiş
sen işi iyicene karıştırdın
Yoo demedik öle bişey uydurmaironEyE demiş ki:Aynen ortalık dahda karışmadan konuyu kapatalım...CapsLock demiş ki:catman demiş ki:ya o canavara vurulan dmg warya ,o dmgyi sen vurmadın diyor char senin değil diyor yani , ama arkadaş ztn bnm bu çar demiyor canavarın adını bahsetmiş
sen işi iyicene karıştırdın
Eee ne diyoduk Roc u kesmek için bug lazım.