Limanerg Seni Gözüm Tutmadı Sen Olma Şaka Şaka Benimde Gönlüm Senden Yana Sen Başkan Olursunda Sana Başkanım Deriz
MaLaTYaLee44 demiş ki:Limanerg Seni Gözüm Tutmadı Sen Olma Şaka Şaka Benimde Gönlüm Senden Yana Sen Başkan Olursunda Sana Başkanım Deriz
Limanerg demiş ki:
Rock Metal Fun Club Başkanlık Seçimi
- Resim Silinmiş.
Başkan : NighTwaLkeR
Rank : Rock & Metal Fun Club
Kurallar : Rock & Metal Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Rocker olmak.
3-Rock & Metal hakkında bilgili olmak.
4-Rock & Metal Fun gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.
- Resim Silinmiş.
asıl kendi adaylığını ortaya koyarsın bro ayın üyesini seçmiyoruzLimanerg demiş ki:Kendinizi aday gösteremezsiniz.
ExTrowe demiş ki:Limanerg bu işi götürür diyorum
Tamam herkes özgürWax Whine demiş ki:asıl kendi adaylığını ortaya koyarsın bro ayın üyesini seçmiyoruzLimanerg demiş ki:Kendinizi aday gösteremezsiniz.
Guathema demiş ki:ExTrowe demiş ki:Limanerg bu işi götürür diyorum
Avasin demiş ki:Limanergin bu işi yürüteceğine inanıyorum can-ı gönülden
NighTwaLkeR demiş ki:Esasen bana bir şey danışan ya da bırakacak mısın diye soran olmadı. Şaşkınlık içerisindeyim.
Ama yönetim artık değişim vakti gelmiştir diyorsa söyleyecek bir şey yok.
NighTwaLkeR demiş ki:Esasen bana bir şey danışan ya da bırakacak mısın diye soran olmadı. Şaşkınlık içerisindeyim.
Hayırlı uğurlu olsun.extraloob demiş ki:night ile devam
Teşekkür ederim iyiyim,sizleri sormalı ?extraloob demiş ki:NighTwaLkeR demiş ki:Esasen bana bir şey danışan ya da bırakacak mısın diye soran olmadı. Şaşkınlık içerisindeyim.
hoytt kuzum naber nasılsın ? de bakayım tamam mı devam mı
ben müzik bilgisi gitar bilgisi bu kadar yüksek bir kişi görmedim yahuNighTwaLkeR demiş ki:Teşekkür ederim iyiyim,sizleri sormalı ?extraloob demiş ki:NighTwaLkeR demiş ki:Esasen bana bir şey danışan ya da bırakacak mısın diye soran olmadı. Şaşkınlık içerisindeyim.
hoytt kuzum naber nasılsın ? de bakayım tamam mı devam mı
Ben devam edebilirim an itibariyle. Ancak arkadaşımız gerçekten çok istiyorsa,fun club başkanlığı rüyalarına giriyorsa devir daim edebiliriz;kimse üzülsün istemem.
Ancak o da ne benimle devam imiş.Yönetime saygılar.