Burada post kasamassın asdf ye lütfensedartcanqq demiş ki:
Denemedim daha önceSnapJR demiş ki:hmm , bu sıralar kimsenin yapmadığı , kullanılsa bile çok nadir görülen bir char arıyorum int bow , rogue warlock gördüm ancak bir fikrim var !
cleric warlock , ne dersin?
sonuç ?CaN_KsK demiş ki:Denemedim daha önceSnapJR demiş ki:hmm , bu sıralar kimsenin yapmadığı , kullanılsa bile çok nadir görülen bir char arıyorum int bow , rogue warlock gördüm ancak bir fikrim var !
Neden olmasın ?SnapJR demiş ki:sonuç ?CaN_KsK demiş ki:Denemedim daha önceSnapJR demiş ki:hmm , bu sıralar kimsenin yapmadığı , kullanılsa bile çok nadir görülen bir char arıyorum int bow , rogue warlock gördüm ancak bir fikrim var !
valla bedne bunu sorcaktım !Xanthos demiş ki:Hadi Rogue / Warlock anladım lakin oradaki Bard nasıl açılacak, mastery lvl nasıl yetecek onu anlayamadım.CaN_KsK demiş ki:Hacım Biraz Dedigime Bakma
Zorluklar Cekilecek Tabi Fakat
Muhtesem Bir Char Olur :?!!
EU charlar kendi lvl lerinin 2 katı mastery lvl açabilirler. Senin bize sunduğun yapılandırmada Rogue 80 , Warlock 80 ise Bard açamazsın. Şayet Warlock lvl i düşük ise zaten status leri tutturamazsın MP biter, adama saldıracak MP bulamazsın.
Bize biraz daha açıklayabilir misin nedir bu işin temeli? Kaç lvl Warlock,rogue,bard açılıyor ?