Güzel yapılandırma anladın belli ama daggerin 80 skli ve dagger güçlendirmelerinden bazıları kapalı bilqi verirmiisn onlar hakklında
Usta Her Şeyi Skile Bırakmayın zaten bu buildi full npc carlarına kesinlikle önermiyorum full çıkma olacak npc varsa bile +3 ten yuksek olucak sırtınız yere gelmez skille guvenmeyin zaten 4-5 sn de biter dagger pvpleri :) benim carim var 102 ordan biliormLegendLess demiş ki:Peki karrsı taraf Euro ve Holy Spell basmısa yani bizim debufar işe yaramıyorsa ne yapacagız ?
Adam haklı . Rogue için pvpde bana en çok zevk veren 2.build cleric. Ayrıca bi str charn cleric olması daha mantklı olur diye düşünyorum özellikle defansı warrior kdar olamayan roguenin. Rogue/cleric foreverThrall demiş ki:Arkadaşlar bilmiyorum böyle saçma buildler aklınıza nerden geliyor fakat Rogue'den " Posion Circle,Butterfly Blow,Stealth "
Warlock'dan " Dark Breath,Dark Decayed,Shadow Armor-Dusk Armor,Dark Seed(Passive) bunların kesinlikle açık olması lazım senin yaptığın bu buildi yerlerde süründürürler. + Toplu Division,Weaken,Decay,İmpotent bunlar hep gereksiz 1vs1 de kimsenin işine yaramıcak skiller.Uğraşmışsın kusura bakma ama gerçekten rezil bir build.Kolay gelsin.