bırı fılmedvam etsın btırmeyın
Idea
Idea
burası geyık bolumu o yuzden bana weya baska bır membere karısma hakkına sahıp degılsın mod oldugundan dolayı ve bu olayı benmı dagıttım sen ne demek ısıtosun mıllet muslum gursesı karıstırdı ıstedıgımı yazarım cınsellıkmı war :hayır kotu bısımı yazdım :hayır o zaman karısamassın hakksızsam benı senın dısında modlar banlayabılır ExclamationMorwena demiş ki:en çok konu dağıtan sensin bunu devam ettirme Mad
Hitler dünyada terör estirior fakar o 3 kişiden biri olan göccük noob dedesınden kalma lazerli,dürbünlü ayriyetten güdümlü çifteliyi ve ingiliz cakısını alır yola koyulur...Günler haftlar aylar yıllar gecer bu bızım noob yolda 1 kişiyle tanışır oda ne aragornun uzaktan akrabası Osturangon ...Osturagon cok ii lazerli glavie kullanırdı Confused firlattıgı glavıe asla yolundan şaşmazdı ... Hitlerin Hotana dogru yaklaştını haber alan bu ikili hotan east gate de pusmaya başlar ve hitleri bekler...Fakat Osturagon HAzır ordayken potcuyla kırıştırmaya başlar ve pusudan çıkar...Derken oda neeeeeee............._MaXFeaR_ demiş ki:aniden bir top güllesi ödülleri verilen eve atılmıştı ve herkes ölmüştü
Uzakta biri vardı ;
Kimdi O
Adolf Hitlerdi
Arkasında Binlerce askerle americayı kuşatıyordu hergün atılan gülle ve top sesleri arasında yaşamaya çalışan 3 küçük çocuk bir gün isyan etti ediş o ediş kaynar kazana atıldılar
sonra Hitler Dünyayı ele geçirdi
karşılarına ezik lvller (nerden geldilerse) savaşın ortasında abi 5 k plz maymun alıcam der ve voldemort koca bi kahkaha atar ve sonra güneş bi anda kaybolur,ardından ruh emiciler gelir tam pamuk prensesi öperlerken prens gelir ve heyyyyyyyyyyyyt bırakınlan ol benim prensesim der ve ...mavi demiş ki:o gelen hercules No_MeRCy_TR guildidir master Poyraz_ en onde MisS_DaNgeR arkalarında yola koyulurlar arkadan _OzYuReK_ mıss nerdesın dıye bagırır mıss cwp werır gelıryorum kardesım der ve bunlar sohet ederken hotan cayırlarında bı anda karsılarına...
up devam edelim oyuna hmmdR.NooB demiş ki:Hitler dünyada terör estirior fakar o 3 kişiden biri olan göccük noob dedesınden kalma lazerli,dürbünlü ayriyetten güdümlü çifteliyi ve ingiliz cakısını alır yola koyulur...Günler haftlar aylar yıllar gecer bu bızım noob yolda 1 kişiyle tanışır oda ne aragornun uzaktan akrabası Osturangon ...Osturagon cok ii lazerli glavie kullanırdı Confused firlattıgı glavıe asla yolundan şaşmazdı ... Hitlerin Hotana dogru yaklaştını haber alan bu ikili hotan east gate de pusmaya başlar ve hitleri bekler...Fakat Osturagon HAzır ordayken potcuyla kırıştırmaya başlar ve pusudan çıkar...Derken oda neeeeeee............._MaXFeaR_ demiş ki:aniden bir top güllesi ödülleri verilen eve atılmıştı ve herkes ölmüştü
Uzakta biri vardı ;
Kimdi O
Adolf Hitlerdi
Arkasında Binlerce askerle americayı kuşatıyordu hergün atılan gülle ve top sesleri arasında yaşamaya çalışan 3 küçük çocuk bir gün isyan etti ediş o ediş kaynar kazana atıldılar
sonra Hitler Dünyayı ele geçirdi