Yalnız o indirme linkine girdiğimde asıl dosya inmiyor.Bir link var 13kb'lik o iniyo.Başka bir upload sitesine mesela rapidshareye upload edebilir misin?

Bnim bir sorum vardaa bu göndermiş oldğunuz Rsro İng. yapma programını ben yükLedim dediğiniz yolları da izLedim ona göre yaptım Fakatt : cPk2Writer::Open: There is a problem accessing the GFXFileManager DLL.
Bu hatayıı alıyorumm hep durmadan bir yardımcı olabilirmisiniz banaa mesaj da atabilirsinz şimdiden çok teşekkür ederim...

redhero demiş ki:
Bnim bir sorum vardaa bu göndermiş oldğunuz Rsro İng. yapma programını ben yükLedim dediğiniz yolları da izLedim ona göre yaptım Fakatt : cPk2Writer::Open: There is a problem accessing the GFXFileManager DLL.
Bu hatayıı alıyorumm hep durmadan bir yardımcı olabilirmisiniz banaa mesaj da atabilirsinz şimdiden çok teşekkür ederim...

aynı hatayı ben de alıyorum yardımcı olun lütfen

aga bende windows 7 ultimate var. yenı formatlayıp yukledım bu rar dosyasını acamıyorum ne ayak? bı yardım et hele yaw...

ben denedim olmadı ingilizce yardım edebilirmisiniz.. resimdeki herşeyi yaptım .ama açınca ingilizce olmadı

bende her seyi yaptım ama bu hatayı alıyorum
"Media.pk2 file is damaged
Now Silkroad Online Launcher is closing"
ne yapmamız lazım peki

Yukarı Alt