Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bunları eksiksiz yapın emin olun hiçbir sorun kalmayacaktır.

nikbulamadim1 demiş ki:
Yok yok olmuyor olmuyor olmuyor her türlü programı denedim yinede olmuyor joymax yine başımıza iş açtı ya offfff...
Bütün HDD Format Atmayı Dene
Çünkü Bende Bütün HDD Format Atınca Sorun Geçti
Bu Çok Ağır Bİr Virus

makinayı yeni formatladım oyuna girdim cıktım ve şimdi bu hatayı alıyorum.
direct güncel yükledim framework yükledim hatta 4.0 ekran kartını gncel indrdm ekran cözünürlüğünüde denedm olmadı.:S

rvn_10 demiş ki:
makinayı yeni formatladım oyuna girdim cıktım ve şimdi bu hatayı alıyorum.
direct güncel yükledim framework yükledim hatta 4.0 ekran kartını gncel indrdm ekran cözünürlüğünüde denedm olmadı.:S
Aynı şekil benimkide ben hiç giremedim ama :D bütün herşeyi kurdum ekran kartını güncelleştirdim frameworku yükledim directx i de yükledim ama nafile ^^

ya beyler yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum burda bahsettiğiniz hata ile hemen hemen aynımı bilemiorum siz C++ hatasından bahsediyorsunuz ama ben oyuna isrobot ile girdikten sonra bazen 5-10dk da bazen yarım saatte ama sık sık masaüstüne atıor oyun yani hiçbir hata almadan oyunu direk masaüstüne atıyor burdaki çözümler benim işime yararmı ? mailto:[email protected] SAYGILAR ..

ATI Yazmışsın Başka Ekran Kartı Kullanan Yok Mu... Ayrıca Bunlarla Da Çözülmüyor Aslı Silkroadmin.NET'Te...

bu sorun büyük bir ihtimalle!!! hdd best söktörlerden kaynaklanıyor ..yeni sorunsuz hdd sorun olmaz...

hiçbiri işe yaramıyor...
parite b veya autorun virüslerinden kaynaklanıyor genellikle ya C: deyse D: ye yada tam tersine yükleme yapıcaksınız.
taki virüs diger sürücünüze bulaşana kadar idare eder sizi. zaten elinde sonunda bi format atarsınız :D

mbot u acamıyorum mbot sımgesıne tıkladığımda msvcr100 dll hatası alıorum , msvcr100 dll yı yukledım pc ye system32 ye attım hala aynı hatayı verıyor yardımcı olabılırmısınız.

Arkadaşlar aynı sorun bendede var ama ben bi yöntemle çözüyorum bende işe yarıyo sizde işe yararmı bilmiyorum ama anlatıyım ben oyunu yeni kurduğumda yani çalışır vaziyetteyken sro_client.exe ve silkroad.exe dosyalarının bi kopyasını alıyorum bunları biyere yedekliyorum eğer runtime hatası verirse bu yedeklediğim dosyaları tekrar silkroad içine kopyalıyorum. Bu şekilde oyuna hata almadan girebiliyorum

En güzel ve kalıcı çözüm indirin arkadaşlar kaspersky trial version 2011.Bilgisayara format atın ve kaspersky kurun bütün virüsleri trojanları temizleyin sonra kurun oyununuzu hata filan yok ve tabikide netframework ve ekran kartı güncellemelerini unutmayın ama asıl iş kaspersky da 3 yıl önce bırakmıştım oyunu bıraktığım gün bu hata vardı o gündür var bugün format atıp kaspersky kurdum halloldu

Yukarı Alt