Bot Paralı oldu.Doğaldır :)
kardeş bana o dediğin loaderı atarmısınEmre67380 demiş ki:Bot Paralı oldu.Doğaldır :)
bana bu lazım :)Emre67380 demiş ki:Hangi loader la giriyosun ? recyfer in kiyle gir
Leetnock demiş ki:Bot Tarafımdan test edilmiş , virüs taramasından geçirilmiş , çalışır haldedir. bildiğiniz Isrobot'tur. Türkçe Dil seçeneğide vardır.
Ve En Önemli Özelliği : MultiClient Açılıp bota bırakılabiliyor
Buda benim çektiğim bir ss oyun içinden. ( 4 lvl olur olmaz kurdum botu )
- Resim Silinmiş.
SROBotRus 1.02E
peki ücretsizmi bu ??extraloob demiş ki:Leetnock demiş ki:Bot Tarafımdan test edilmiş , virüs taramasından geçirilmiş , çalışır haldedir. bildiğiniz Isrobot'tur. Türkçe Dil seçeneğide vardır.
- Resim Silinmiş.
SROBotRus 1.02E
/ Güncel
KuSku demiş ki:peki ücretsizmi bu ??extraloob demiş ki:Leetnock demiş ki:Bot Tarafımdan test edilmiş , virüs taramasından geçirilmiş , çalışır haldedir. bildiğiniz Isrobot'tur. Türkçe Dil seçeneğide vardır.
- Resim Silinmiş.
SROBotRus 1.02E
değiilllll
/ Güncel
Melik demiş ki:Bot Tarafımdan test edilmiş , virüs taramasından geçirilmiş , çalışır haldedir. bildiğiniz Isrobot'tur. Türkçe Dil seçeneğide vardır.
- Resim Silinmiş.
riBOT 1.0.70
Melik demiş ki:Bot Tarafımdan test edilmiş , virüs taramasından geçirilmiş , çalışır haldedir. bildiğiniz Isrobot'tur. Türkçe Dil seçeneğide vardır.
- Resim Silinmiş.
riBOT 1.0.71